Leveringstid

Leveringstiden på specialfremstillet spisebord, sofabord, bænk eller lign. kan du se på de forskellige 3d design sider. Har du allerede lagt en ordre, kan du efter 7 dage slå den forventede leveringstid op via nedenstående felter.

Vi arbejder med “forventet levering” – Det betyder IKKE at vi garantere dit bord bliver leveret inden for dette tidsrum. “Forventet” betyder at vi formoder at ramme indenfor det oplyste interval, men det kan sagtens være længere eller kortere tid. 91% af vores specialfremstillet trævarer er færdig og klar til afsendelse inden for det forventede tidsinterval.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for at få dit nye special fremstillet trævare færdig hurtigst muligt. Samtidigt ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket er den vigtigste faktor for ByMAIN.

Vær opmærksom på at vi IKKE leverer dag til dag. Det kommer an på transportens route og planlægning. Fra ordren er klar til afsendelse og til at du vil modtage, vil der være ekstra ventetid(op til 14 dage). Du vil blive kontaktet af transporten med dag og ca. tidsinterval såsnart de kender routen.

Find den forventede leveringsUGE

Indtast dit ordre nr. samt registeret telefon nr. via nedenstående felter. Tryk “Søg” og den forventede leveringsuge vil blive vist. Bemærk det er kun “design selv” bestillinger, der har aktiv status som: “Sendt til værkstedet” der kan slås op.

 

Møbeltransport af dit bord

Vi tilbyder at fragte dit bord til din stue(st. etage). Vi samarbejder med kurér som håndterer alle forsendelser fra ByMAIN – store som små. Vi kan naturligvis også sætte dit nye bord på ben i din stue og hjælpe dig af med emballagen. Alt dette kan vælges i processen når du køber dit bord online på ByMAIN.dk. Der kan vælges mellem kantstens levering, levering med indbæring eller levering med indbæring og opsætning. Vi leverer KUN til brofaste øer.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til selv at hente dit bord i vores showroom i Silkeborg, hvilket ofres bevirker, at du vil kunne få dit bord lidt før.

 

Betaling

Husk: vi trækker først beløbet fra din konto såsnart transporten er booket ind ELLER når dit møbel bliver afhentet i Silkeborg.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

ByMAIN Silkebrog tlf: 50 28 28 29
ByMAIN København tlf: 40 90 20 70

Kontakt

ByMAIN ApS
Funder Dalgårdsvej 22
8600 Silkeborg
CVR.: 41024348

ByMAIN Silkeborg tlf: 50 28 28 29
ByMAIN København tlf: 40 90 20 70

 

Skriv til os: