Møbeltransport af dit bord

Vi tilbyder naturligvis at fragte dit bord til din stue(st. etage). Vi samarbejder med kurér som håndterer alle forsendelser fra ByMAIN – store som små. Vi kan naturligvis også sætte dit nye bord på ben i din stue og hjælpe dig af med emballagen. Alt dette kan vælges i processen når du køber dit bord online på ByMAIN.dk. Der kan vælges mellem kantstens levering, levering med indbæring eller levering med indbæring og opsætning. Vi leverer KUN til brofaste øer.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til selv at hente dit bord i vores showroom i Silkeborg, hvilket ofres bevirker, at du vil kunne få dit bord lidt før.

 

Leveringstid

Leveringstiden på at få produceret et spisebord, bænk eller lign. er pt. forventet 8-12 uger. Det betyder nødvendigvis IKKE, at vi garantere dit bord bliver leveret inden for dette tidsrum. “Forventet” betyder at vi formoder at ramme indenfor dette interval, men det kan sagtens være længere eller kortere tid. 94% af vores special produceret trævarer er færdig og klar til afsendelse inden for de 12 uger.

Vi gør alt hvad der står i vores magt for at få dit nye special produceret trævare færdig hurtigst muligt. Samtidigt ønsker vi ikke at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket er den vigtigste faktor for ByMAIN.

Vær opmærksom på at vi IKKE leverer dag til dag. Det kommer an på transportens route og planlægning. Fra ordren er klar til afsendelse og til at du vil modtage, vil der være ekstra ventetid. Du vil blive kontaktet af transporten med dag og tidsinterval såsnart de kender routen.

 

Betaling

Husk: vi trækker først beløbet fra din konto såsnart transporten er booket ind ELLER når dit møbel bliver afhentet i Silkeborg.

 

Har du spørgsmål til ovenstående er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

 

ByMAIN Silkebrog tlf: 50 28 28 29
ByMAIN København tlf: 40 90 20 70

Kontakt

ByMAIN ApS
Funder Dalgårdsvej 22
8600 Silkeborg
CVR.: 41024348

ByMAIN Silkeborg tlf: 50 28 28 29
ByMAIN København tlf: 40 90 20 70

 

Skriv til os: