Betaling
ByMain modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes/afhentes.

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inkl. moms.

ByMain bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
ByMain leverer med møbeltransport i hele Danmark.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Bemærk: Træ er et levende materiale og kan ændre form. Svindrevner i træet er ligeledes en del af den forventet patina og opfattes derfor ikke som en reklamation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert betjening af produktet.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på standardvarer købt i vores Webshop. Bestillingsvarer på mål og/eller varer fremstillet efter kundens eget ønsker, er ikke omfattet af fortrydelsesret.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Leveringsgebyr refunderes ikke.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Såfremt varen har været monteret, installeret og/eller taget i brug forbeholder ByMAIN sig ret til at nedsætte tilbagebetalingsbeløbet med et beløb, der svarer til forringelsen af varens værdi.

 

Klagemuligheder – oversigt og link:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du indgive din klage på EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen finder du HER
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse.

Kontakt os

ByMAIN ApS
Herningvej 43E
8600 Silkeborg
Cvr.: 41024348

Tlf.: 40 90 20 70