Bænke

En plankebænk i massivt træ er et fantastisk alternativ til den traditionelle stoleløsning, og hvis du oven i købet har et lækkert plankebord, vil en plankebænk eller to i kombination med plankebordet fuldende indretningen. Bord og bænke vil udgøre en fantastisk samlet enhed. Men en plankebænk kan også stå alene – f.eks. i køkkenet, entreen eller måske på terrassen eller i udestuen. ByMAIN fremstiller plankebænke efter dine ønsker i alle størrelser og trætyper og med passende ben eller understel i enten sort metal eller træ. Alle træbænke er produceret af faglærte snedkere med fokus på høj dansk kvalitet, æstetisk, enkelt nordisk design og lang holdbarhed.

Viser alle 10 resultater

Unikke bænke i træ med snedkerfremstillede ben

Søger du en helt unik træbænk, som du ikke ser hos naboen?

ByMAIN fremstiller din nye plankebænk efter dine mål og ønsker. Du kan få bænken i den længde, højde, træsort, farve og design, der matcher din boligindretning.

Du kan være med i hele processen, lige fra udvælgelse af de planker, vi anvender til udførelsen af din plankebænk, til valg af stel.

En lækker løsning vil være at vælge at lave bænkens ben i samme træsort som selve bænkfladen. På den måde får du med snedkerfremstillede træben et unikt møbel kun i træ.

Men bænkene tager sig også godt ud med vores sorte ben i pulverlakeret metal. F.eks. de X-formede ben til bænke. Profilstålet måler 100 x 100 mm og er kendetegnet ved at være utroligt robust. Tåler bl.a. slag fra støvsugeren.


Siddemøbler med sjæl

Hos ByMAIN går vi virkelig op i detaljerne, når vi producerer træmøbler. Vi har stor erfaring med at bedømme det rå træs struktur og herigennem finde og udnytte den enkelte træplankes særpræg. Ethvert møbel, der forlader tegnebrættet og værkstedet hos ByMAIN, vil have sit helt eget udtryk. Du får et møbel med sjæl, når du vælger plankemøbler med vores initialer.

Det gælder naturligvis også vores plankebænke. Vi har et væld af gode ideer til bænke – også i form og størrelser, der rører ved den gængse opfattelse af, hvordan en bænk “skal se ud”. Selv ikke fantasien får lov at sætte grænser hos ByMAIN – vi er vilde med at skabe det umulige.

Plankebænke kan også med fordel tænkes ind i indretningen af erhvervslokaler. I en reception, en foyer eller venteværelse vil en eller flere træbænke passe fin ind i interiøret, og plankebænke vil også være et markant bidrag til forretninger i restaurationsbranchen, der ønsker at fremme det nordiske look.

Vi har stor erfaring med kommerciel indretning og kommer gerne med uforpligtende forslag til, hvordan du kan implementere træmøbler

Leveringstiden på træbænke, hvor du selv er med i processen, vil typisk være 2-8 uger. Ring og hør nærmere.


Færdige plankebænke klar til onlinesalg

Du har naturligvis også mulighed for at bestille en af de færdigproducerede plankebænke, vi viser her i shoppen. Bænkene er lavet efter faste design og er vist med bestemte ben, men du kan naturligvis bestille disse bænke med andre ben efter din smag.

Endelig er du velkommen til at besøge vores showroom i Silkeborg(efter aftale), hvor vi har udstillet flere forskellige bænke i træ. Disse bænke er naturligvis til salg og kan købes med hjem, men du kan også bruge besøget til at få inspiration til, hvordan din helt personlige plankebænk skal se ud. Ring og aftal en tid for en konstruktiv snak med Michael Main om designet for din nye plankebænk.

Vi glæder os til at betjene dig.