Bordben til plankebord, spisebord mv.

Bordben er bestemt ikke bare bordben, og benene til vores plankeborde har meget mere at byde på end blot at udfylde den praktiske funktion at bære bordpladerne solidt i en bestemt højde. Dit valg af ben til dit nye plankemøbel – uanset om det er et spisebord, et sofabord eller en bænk – er med til at bestemme det samlede indtryk af dit eksklusive træmøbel. Hos ByMAIN har vi omhyggeligt udvalgt bordben, der understreger det rustikke nordiske look for vores møbler. Hos ByMAIN har du valget mellem bordben i metal og træ. Metalbenene er solide konstruktioner. De er naturligvis håndlavede og fremstillet af erfarne smede, der sætter deres håndværk i højsædet. Bordbenene er udført i flot sort eller hvidt pulverlakeret metal. Bordbenene i træ er snedkerfremstillet på selvsamme værksted som vores plankeborde.

Viser 1–12 af 31 resultater

Bordben til plankebord, spisebord mf. i kraftige jernprofiler for maksimal stabilitet

Borde i pulverlakeret stål vejer godt til, og bordbenene skal naturligvis kunne holde til denne vægt, plus hvad der i øvrigt måtte blive stillet på bordfladen. Det er der taget højde for allerede i designfasen. Pulverlakeringen gør i øvrigt, at benene kan tåle selv hårdere slag, uden at der sættes mærker – f.eks. hvis du rammer benene med støvsugerrøret.

Benene er fremstillet i kraftige jernprofiler i forskellige dimensioner og former. Vi har naturligvis de klassiske og meget populære A- og U-formede bordben. Men vi sælger også rigtig mange bordben i trapezform, og det helt store hit er blevet de X-formede bordben, der har et eller andet New Yorkeragtigt over sig.

Har du specielle ønsker til udformningen af bordben til dit træbord, vil vi selvfølgelig gøre alt for at imødekomme disse.

Specialfremstillede bordben vil naturligvis være noget dyrere end vores standardprodukter. Men intet er umuligt hos ByMAIN.

Bordben i massivt, ovntørret egetræ

ByMAIN bordben i træ er fremstillet i ovntørret egetræ. Vi foretrækker dette materiale til træbordben, da eg er kendetegnet ved at være en ekstra robust, kompakt og tung træsort, der giver en fantastisk ballast og er med til at få dit træbord til at stå utroligt stabilt. For bordben i træ gælder det samme som for metalben – vi har en række standardudgaver, men producerer selvfølgelig også gerne specialben udformet efter dine specifikationer.

Alle bordben, du ser her i shoppen, er forsynet med 2 stk. gevind i bunden af hvert ben. Gevindet er en forberedelse for montering af justeringsskruer, så du kan være helt sikker på, at bordet aldrig vil komme til at vippe – uanset hvor ujævnt underlaget måtte være. Justeringsskruerne mdfølger dog kun ved samtidigt køb af træmøbel.

Bordben til DIY – byg dit eget plankebord

Alle vores bordben i metal og egetræ sælges naturligvis også separat. Hvis du allerede har et plankebord, vil du således kunne skifte de eksisterende bordben ud med vores designbordben. Det er ganske nemt at montere bordbenene, der i øvrigt også er perfekte, hvis du er gør det selv typen og selv vil binde an med at bygge et plankebord.

Vælger du at bestille bordben her i shoppen, vil de blive tilsendt i en emballage i form af papkasse, hvor hvert ben er separeret fra hinanden.

Kontakt os gerne for yderligere spørgsmål om valg af bordben til plankeborde og -bænke. Eller aflæg os et besøg i vores showroom i Silkeborg(efter aftale), hvor du finder alle vores bordben udstillet.