Sildebensborde

Sildebensborde er den sidste nye trend inden for borde i massivt træ. Og naturligvis kan du også få dit sofabord eller spisebord med sildebensmønster her hos ByMAIN. Vi fremstiller sildebens sofaborde og spiseborde lige efter dine specifikke ønsker. Det vil sige, at du kan bestemme højde, længde, farve, type ben samt overfladebehandling. Vores sildebensborde er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave.

Viser alle 3 resultater

Sildebensborde

Sildebensborde udmærker sig ved deres helt egenartede bordoverflade. Når du bestiller et sofabord eller spisebord i sildebensmønster, kan du i den grad være sikker på at få et bord, som ikke findes i duplikat noget sted i verden.

Rundt sildebensbord med tillægsplade

Sildebensbordet er fremstillet af et stort antal massive ovntørrede træstave – og hver enkelt stav har sit eget unikke særpræg. Sat sammen i et perfekt sildebensmønster bliver resultatet et aftryk af naturen i sin grundform.

Et møbel i sildebensmønster vil tilføje noget helt særligt til det rum, hvori det skal indgå, og vil bestemt tiltrække sig behørig opmærksomhed fra dine gæster.

ByMAIN arbejder med specialudvalgte naturmaterialer, og alle sildebensborde er 100 % snedkerfremstillet. Bordene udstråler godt og solidt håndværk, og vores dygtige fagudlærte snedkere gør brug af deres mangeårige erfaring ved konstruktionen af hvert enkelt bord, så det nøjagtigt kommer til at opfylde dine forventninger.

 

Ben til sildebensborde

Du vælger naturligvis også, hvilken form for ben du ønsker til dit sildebensbord. Dermed har du yderligere mulighed for at sikre, at bordet falder naturligt ind i din øvrige boligindretning. Vælg mellem pulverlakerede metalben i flere farver eller beslut dig for ben i træ, der matcher bordpladen.

Overfladebehandlingen af sildebensborde fra ByMAIN er et kapitel for sig. Vi benytter ofte vores coatede GL specialolie, som resulterer i minimal vedligeholdelse, men du kan naturligvis også få dit nye bord med vores standardolie(Rubio Monocoat) som har mange andre fordele.

Hvis du søger inspiration til, hvordan dit nye sildebensbord kunne tage sig ud, er du velkommen til at tage en snak med Michael, der gerne kommer med kvalificeret rådgivning omkring design af sildebensborde.