Plankebords-afstivere ver2.0
Tværgående afstiver til Plankebord – 1 stk

Kr.245

Vejl. pris: Kr.395

T-afstivere: Til plankeborde
Farve: Pulverlakeret sort
Forborede skruehuller: ca. 10-12 stk
H x B x L: 2 x 2 x 86 cm
Anbefales: Pr. 50-60 cm

Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
Kategori: Varenummer (SKU): BM468-1 Tags:

Beskrivelse

Speciallavet afstiver til plankebord – ver2.0

 

Laver du selv dit plankebord, er god afstivning af dine planker et must. Denne afstiver anbefales pr. 50-60cm. Prisen er pr. stk.
Dette er af typen vi selv bruger til alle vores borde som er en stærk pulverlakeret rørprfil med nedfræste skruehuller klar til montering.

Afstiveren til plankeborde fra ByMAIN er en robust og pålidelig løsning, der er designet til at styrke og stabilisere dit plankebord. Den er lavet af høj kvalitet metal og er designet til at passe til de fleste plankeborde. Ved at tilføje denne afstiver til dit eget DIY plankebord kan du være sikker på, at det forbliver stabilt og holder i mange år fremover.

Men det er ikke kun dens funktionalitet, der gør afstiveren til plankeborde til et godt valg. Den har også et smukt og enkelt design, der passer perfekt til det rustikke look, som mange plankeborde har. Det betyder, at afstiveren ikke kun gør dit bord mere stabilt, men også tilføjer en ekstra dimension af æstetik og elegance til dit hjem.

 

OBS: For billigst muligt fragt på både bordben og afstivere, anbefaler vi at købe afstivere og bordben separat i 2 ordre.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 86 × 30 × 25 cm

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder