ByMAIN + Kristian Von Hornsleth
FABULA Plankebord eg
250 x 95-100 cm

Kr.49.500

ByMAIN + Kristian von Hornsleth

Originalt, unikt og super smukt plankebord. Nu præsenterer vi original Hornsleth kunst på et ByMAIN plankebord. Kristian von Hornslet har “lånt” et ByMAIN plankebord, hvorpå han i sit atelier slog sig løs og udarbejdede dette unikum af et spisebord.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Beregn Pris Her!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

1.161 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 49.500 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.161 kr. Samlede kreditomkostninger 6.192 kr. Samlet tilbagebetaling 55.692 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,06%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM498

Beskrivelse

ByMAIN + Kristian von Hornsleth

Her har du chancen for at erhverve et helt unikt og fantastisk smukt plankebord i originalt Kristian von Hornsleth design.

ByMAIN har stillet et af vores plankeborde til rådighed for Kristian von Hornsleth. Bordet blev opstillet i Kristian von Hornsleths atelier, hvor han fik helt frie tøjler til at slå sig løs.

Resultatet blev dette helt fantastiske spisebord, der med rette kan betegnes som et unikum.

Kristian har haft carte blanche til at arbejde med sine ideer omkring denne kreation.

– Jeg har kaldt bordet for “Fabula”. Det betyder historier på latin, og navnet symboliserer situationen, når mennesker sidder omkring bordet og deler gode historier med hinanden, forklarer Kristian von Hornsleth.

Både ByMAIN og Kristian von Hornsleth er begejstrede over det færdige resultat. Derfor har vi i fællesskab besluttet at fortsætte samarbejdet. Det betyder, at du nu vil kunne bestille dit helt unikke plankebord med kunst af en af tidens mest populære kunstnere.

Du kan således bestille dit nye plankebord efter mål og ønske, og du får medindflydelse på det kunstværk, Kristian von Hornsleth tilføjer dit specifikke bord.

Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne for at erhverve et 100 % unikt plankebord, som ingen andre har magen til.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 250 × 100 cm
Træsort

Antal planker / form

Tillægsplade

Pigmentering