Plankebord eg
2 HELE planker
350 x 95 cm

Kr.23.980

Vejl. pris: Kr.35.995

Snedkerfremstillet langbord med renskåret vinkelkant. 95 cm bredt. 2 HELE enorme planker. Behandlet med brun-pigmenteret(Normal brun) coated specialolie. Konference plankebord til dem som har plads til en herlighed på hele 350cm!!

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
640 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 23.980 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 640 kr. Samlede kreditomk. 6.720 kr. Samlet tilbagebetaling 30.700 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,44%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM558 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet langbord med renskåret vinkelkant. 95 cm bredt. 2 HELE enorme planker. Behandlet med brun-pigmenteret(Normal brun) coated specialolie. Konference plankebord til dem som har plads til en herlighed på hele 350cm!!

Alle vores plankeborde fremstilles af ovntørrede egetræsplanker, som omhyggeligt er monteret med tværliggende skjulte metalafstivere.

Stel af X-ben 10x10cm i pulverlakeret sort stål. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen i to fastlåsninger. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Højden på plankebordet er ca. 73cm+ evt. justerings-skrue på 1cm. Bemærk: Dette bord vil blive leveret med 3 ben.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 350 × 95 × 73 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade