Tilbud

Plankebord eg
1 hel plank
342 x 80-90 cm

Kr.29.900

Bemærk: Kortvarigt afhentningstilbud! Gør et KUP! – Se det i Silkeborg showroom.


L x B: 
342 x 80-90 cm
Tykkelse: Ca 7 cm 
Træsort: 
Eg
Antal planker:
1 HEL planke
Kant:
Naturkant
Behandling:
Naturolie (Linolie)
Overflade:
Børstet
Bentype:
X-ben (8x8cm)

Kategori: Varenummer (SKU): BM4677-1-1

Beskrivelse

Oplev eksklusiviteten af vores enestående plankebord

Vores unikke plankebord i én enkelt planke er en imponerende tilføjelse til enhver boligindretning. Med dimensioner på hele 342 x 80-90 cm og fremstillet med nøje udvalgte ege træ, er dette elegante langbord skabt af erfarne håndværkere til den kræsne smag. Overfladen er omhyggeligt behandlet med naturlig linolie, hvilket understreger træets skønhed, samtidig med at det bevares.

Dette gigantiske bord er skabt af én enkelt ovntørret egetræsplanke og udstråler en sjælden elegance, der fanger enhver opmærksomhed.

Stellet er designet med 8×8 cm X-ben i hvid pulverlakeret stål, monteret med nedfræste beslag, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse benenes placering. Desuden kan justeringsskruer monteres i bunden af hvert bordben, så bordet kan justeres præcist efter dine præferencer.

 

Hvorfor vælge et plankebord?

Et plankebord er ikke blot en visuel fornøjelse i dit hjem, det er også ekstremt funktionelt. Med dets generøse bordpladeflade er der rigelig plads til arbejde, spisning og underholdning. Derudover er plankeborde kendt for deres holdbarhed og evne til at vare i årtier, når de plejes korrekt.

Vores plankeborde repræsenterer en bæredygtig løsning til din boligindretning. Da bordene er lavet af massivt træ, undgår vi brugen af lim eller andre kemikalier, der kunne være skadelige for miljøet.

Når du vælger et plankebord fra ByMAIN, investerer du ikke blot i stil, men også i kvalitet. Dette bord er unikt, da det er skabt af en enkelt træplanke med sit eget unikke åremønster og naturlige farver.

 

Bemærk: Dette er et unikum – vi har KUN denne sammen med 2 stk tilbage af disse planke borde af 1 HEL planke i eg – Står i Silkeborg showroom.

 

Yderligere information

Vægt 150 kg
Størrelse 342 × 90 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade

Færdige borde

FAQ

Hvor tykke er plankebordene?

Vores plankebord er ca. 34-38mm alt efter hvor meget høvlen er nødsaget til at høvle af plankerne. Ønsker man 50mm tyk kan dette også laves i en 2+2 med renskåret med listekant under.

Hvor højt er bordet?

69 cm til underkant uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer er det ca. 70cm til underkant. Plankernes tykkelse er som standard ca. 34-38mm.

Total højde som standard: ca. 72,6 / 73,6 Bemærk: Vi kan sagtens lave benene i specialhøjde så de passer lige nøjagtig dit behov.

Hvor mange kan sidde omkring et rundt bord?

For at finde DIN optimale størrelse på et RUNDT bord, kan vi benytte følgende formel for udregning: Ønsket plads for hver gæst x antal ønskede pladser / pi(3,14) = Bordets optimal diameter.
F.eks: 65cm x 8 pladser / 3,14 = Ø165cm

Det er også muligt at udregne hvor meget plads en gæst har ved et givent bords Ø: Bordets diameter(Ø) / antal ønskede sidde pladser x 3,14 = Antal cm til hver gæst F.eks: Ø160 bord / 8 pladser x 3,14 = 62,8 cm per kuvert

Hvor er bordbenene placeret?

Bordbenene kan sidde i to positioner. Bordet er som standard født med disse (I visse tilfælde kan den inderste position være blændet af, hvis bordet er med tillægsplader)

Bordlængde fra 80-139 cm – Ben placering: ca. 10,5 cm / 25,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 140 – 239 cm – Ben placering: ca. 17,5 cm / 32,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 240-450 cm – Ben placering: ca. 22,5 cm / 37,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Beregn ca. målet mellem benene: Vælg ønskede placeringsmål +8cm (ved et 80x40mm profil) x 2 minus bordets længde.

F.eks: (22,5+8) x 2 – 300cm = 241cm mellem bordben.

I enkelte tilfælde kan den ene placering dog være blindet af, hvis man tilvælger tillægsplader.

Har du brug for special placering af bordben – kan vi også sagtens dette.

Hvad betyder 2+2?

2+2 betyder, at hver planke er udarbejdet af 2 stykker træ.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordet?

Bestiller man et bord kommer det i 2 kolli. Bordpladen for sig og benene for sig. Du skal selv stå for indbæring samt monteringen (medmindre du har bestilt indbæring/opsætning). Ben monteres hurtigt via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle.

Hvordan samler man bordplade og ben?

Bordben monteres via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle. Brug med fordel bukke og placer bordet herpå, efterfølgende monteres ben under, og bukke fjernes.

Kan I lave tillægsplader?

Ja, vi kan sagtens lave tillægsplader til rektangulære plankeborde. Vi laver dog ikke tillægsplader til runde borde samt sildebensborde.

Får det vandmærker af kolde drikke?

Tid er en faktor ang. vandmærker. Ved forholdsvis kort tid sker der ikke noget. Ved længere tids påvirkning på bordpladen kan vi ikke garantere, at der ikke kommer mærker efter væsker. Det er dog nemt og hurtigt at fjerne igen med let slibning og oliering. Tilkøber man behandling med GL special olie, er overfladen meget mere hårdfør.

Laver I udendørs borde?

Vi kan sagtens lave udendørs plankeborde. Generelt anbefaler vi altid 3 hele planker til udendørs brug. Spændet i plankerne er mindre desto smallere bredden er på den enkelte planke. Derved arbejder plankerne mindre ved brug af 3 planker i stedet for 2 planker.

Ligeledes anbefaler vi altid en “børstet” overflade til udendørs brug, da vejr og vind er et meget hårdt miljø at udsætte træet for, hvorfor svindrevner må påregnes. Øjet “tilgiver” bedre revner, hvis overfladen er af rustik karakter. Er overfladen “børstet”, vil man selvfølgelig IKKE få splinter i fingerne ved berøring/brug.

Vil træet arbejde efter vi har modtaget bordet?

Træ er et levende materiale, som arbejder i forhold til miljøet, det er placeret i. Dvs. træet kan ændre form/vride sig. Ligeledes er svindrevner i træet en del af den forventede patina. En svindrevne karakteriseres som en revne i træet og kan variere meget i størrelse – halvt eller helt igennem/på tværs af planken/blokken. Vrid ifm. svindrevne kan også forekomme. Svindrevner udfyldes nemt og hurtigt via “metode 1”, så væske og madrester ikke ender i revnen. Vi anbefaler at bruge Wood Repair E800 Aqua+.

Metode 1: Sæt malertape omkring revnen og pres filler i revnen. Fjern malertapen og “glit” forsigtigt på tværs af revnen med fugtig klud eller fugtig svamp.

Når filleren er hærdet op, vil der oftest være en lille “fordybning” der, hvor revnen har været. Ønsker man, at udfyldningen skal være 100% i niveau med bordfladen, vælges metode 2. Denne metode anbefales kun til genslibning og fuld opfriskning, hvilket kræver lidt mere arbejde – så vent gerne med dette, indtil du alligevel synes bordet trænger til en fuld opfriskning.

Metode 2: Fyld filler i revnen og lad det hærde op i 2-6 timer. Slib (gerne med maskine) hele overfladen på bordet plan. Gentag om nødvendigt påføring af filler og slib det igen plan med bordfladen. Påfør nu olie. Vi anbefaler Rubio Monocoat 2C – OBS: Følg anvisningen nøje. Olien købes her.

Metode 2 kan ses udført i praksis på siden her.

 

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder