Plankebord eg
2 HELE planker
400 x 95 cm

Kr.46.980

Vejl. pris: Kr.59.995

Snedkerfremstillet langbord med renskåret vinkelkant. 95 cm bredt. 2 HELE enorme 400cm lange planker på 4m stykket. Dette langbord er behandlet med brun-pigmenteret(normal brun) coated specialolie. Konference plankebord til dem som har plads til en herlighed på hele 400cm!!

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
1.183 kr. pr. måned
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 46.980 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.183 kr. Samlede kreditomk. 9.800 kr. Samlet tilbagebetaling 56.780 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,05%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM561 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet langbord med renskåret vinkelkant. 95 cm bredt. 2 HELE enorme planker på 4m stykket. Dette planke lang-bord er behandlet med brun-pigmenteret(normal brun) coated specialolie. Konference plankebord til dem som har plads til en herlighed på hele 400cm!!

Alle vores plankeborde fremstilles af ovntørrede egetræsplanker, som omhyggeligt er monteret med tværliggende skjulte metalafstivere.

Stel af X-ben pulverlakeret sort med en profil på 100 x 100mm. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen i to fastlåsninger. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Højden på plankebordet er ca. 73cm+ evt. justerings-skrue på 1cm.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 150 kg
Størrelse 400 × 95 × 73 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Overflade

Kant