Plankebord eg
2 planker(2+2)
300 x 95-100 cm

Kr.15.480

Vejl. pris: Kr.22.995

Snedkerfremstillet plankebord med træben i eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Beregn Pris Her!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

499 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 15.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 499 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.964 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,39%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM486

Beskrivelse

Lækkert snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

2 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som omhyggeligt er monteret med tværliggende metalafstivere.

Træben udformet som trapez. Kan vælges med U, A- eller X-ben i træ også. Træbenene monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Mål til overkant: ca. 73 cm

Ønskes ligende bord i andre mål eller med andre bordben?
Bordet kan selvfølgelig frit vælges med andre standard bentyper. Vi kan selvfølgelig også fremstille på dine mål. Prøv vores prisberegner og få vist pris på dine mål og ønsker! Klik her.

Yderligere information

Vægt 100 kg
Størrelse 300 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering