Plankebord eg
2 planker(2+2)
300 x 95-100 cm

Kr.16.980

Vejl. pris: Kr.22.995

Snedkerfremstillet plankebord med træben i eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 cm. Behandlet med transparent coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
559 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.980 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 559 kr. Samlede kreditomk. 3.128 kr. Samlet tilbagebetaling 20.108 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,93%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM486

Beskrivelse

Lækkert snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 cm. Behandlet med transparent coated specialolie.

2 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som omhyggeligt er monteret med tværliggende metalafstivere.

Træben udformet som trapez. Kan vælges med U, A- eller X-ben i træ også. Træbenene monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Mål til overkant: ca. 73 cm

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 100 kg
Størrelse 300 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade