Plankebord eg
2 planker – naturkant
240 x 95-100 cm

Kr.11.480

Vejl. pris: Kr.17.995

Snedkerfremstillet plankebord i eg med naturkant. 240 cm langt. 95-100 cm bredt. Behandlet med invisible ophærdet olie.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

388 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 11.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 388 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 13.964 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,02%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM546 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet plankebord i eg med naturkant. 240 cm langt. 95-100 cm bredt. Behandlet med invisible ophærdet olie.

Plankebordet er fremstillet af ovntørrede egetræsplanker, som omhyggeligt er monteret med nedfræste tværliggende metalafstivere.

Stel af X-ben i 80*40 profil. Udført i sort pulverlakeret stål. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind.

Ønskes ligende bord i andre mål eller med andre bordben?
Bordet kan selvfølgelig frit vælges med andre standard bentyper. Vi kan selvfølgelig også fremstille på dine mål. Prøv vores prisberegner og få vist pris på dine mål og ønsker! Klik her.

Yderligere information

Vægt 80 kg
Størrelse 240 × 100 cm
Antal planker / form

Træsort

Tillægsplade

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade