PLANKEBORD EG
3 PLANKER
210 x 95-100 CM

Kr.11.480

Vejl. pris: Kr.17.995

Ovntørret snedkerfremstillet plankebord i eg. Behandlet med transparent coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
400 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 400 kr. Samlede kreditomk. 2.908 kr. Samlet tilbagebetaling 14.388 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,41%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM461

Beskrivelse

Ovntørret snedkerfremstillet plankebord i eg. Behandlet med transparent coated specialolie.

3 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som nøjsomt er monteret med tværliggende metelafstivere for høj stabilitet.

Stel kan vælges af U-, X-ben eller trapezben i pulverlakeret stål, sort eller hvid. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Mål til overkant: 73 cm

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 210 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade