Plankebord eg
3 planker
270 x 100 cm

Kr.14.880

Vejl. pris: Kr.20.995

Nyt absolut lækkert 270 cm autentisk plankebord som skal opleves! 3 planker med renskåret vinkelkant.

Behandlet med transparent coated specialolie!

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
498 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.880 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 498 kr. Samlede kreditomk. 3.044 kr. Samlet tilbagebetaling 17.924 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,25%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM476

Beskrivelse

Nyt absolut lækkert 270 cm autentisk plankebord som skal opleves! 3 planker med renskåret vinkelkant.

Behandlet med transparent coated specialolie!

3 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som omhyggeligt er monteret med tværliggende metelafstivere.

Stel af 80 x 40 mm metalben, som måler 70 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og aldrig stå og vippe, hvis underlaget skulle være ujævnt.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 270 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade