Plankebord eg
2+2 planker
100 x 300 cm

Kr.16.980

Vejl. pris: Kr.22.995

Snedkerfremstillet lang-plankebord i eg til den kræsne. 300 cm langt. 100 cm bredt. Behandlet med transparent coated specialolie. Dette er en speciel listet tyk model på ca. 50mm i tykkelsen.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
559 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.980 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 559 kr. Samlede kreditomk. 3.128 kr. Samlet tilbagebetaling 20.108 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,93%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM516 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet lang-plankebord i eg til den kræsne. 300 cm langt. 100 cm bredt. Behandlet med transparent coated specialolie. Dette er en speciel listet tyk model på ca. 50mm i tykkelsen.

Plankebord fremstillet af ovntørrede egetræsplanker(2+2), som omhyggeligt er monteret med tværliggende metalafstivere.

Stel af trapezben, som måler 95 cm i bredden. Udført i sort pulverlakeret stål. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og ikke stå og vippe, hvis underlaget skulle være ujævnt.

Plankebordet er udarbejdet i det som vi kalder “2+2”, hvilket betyder at hver planke udgør 2 sammensatte stykker træ. Dette har den fordel at træet arbejder mindre hvilket er nødvendigt når kanten er listet 50mm tyk.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 120 kg
Størrelse 300 × 100 cm
Antal planker / form

,

Træsort

Tillægsplade

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade