Plankebord Rustik
Sort brunpigmenteret
270 X 95-100 cm

Kr.18.980

Vejl. pris: Kr.28.995

Se det i udstillingen i Silkeborg!
Leveringstid: 
Forventet 1-3 uger ELLER afhent selv i morgen!

 

L x B: 270 x 95-100 cm
Træsort: 
Eg
Antal planker:
2 HELE planker
Kant:
ART Naturkant
Behandling:
Sort brunpigmenteret ophærdet olie
Overflade: 
Børstet
Bentype:
Træ sammensat plade-ben MED mellemrum

Configure Products
3D Konfigurator
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Kategori: Varenummer (SKU): BM497

Beskrivelse

Hvorfor vælge et massivt sort plankebord i egetræ

 

Et snedkerfremstillet plankebord i massivt egetræ er et tidløst og smukt møbelstykke, der kan tilføje elegance og naturlig charme til ethvert rum. Dette specifikke bord er kendetegnet ved dets rustikke udseende, børstede overflade og imponerende længde på 270 cm. Det er et fantastisk valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af naturkant til deres indretning.

Det massive egetræ, der anvendes til at fremstille bordet, er kendt for sin holdbarhed og naturlige skønhed. Egetræet har en unik struktur med markante årer og variationer i den sorte farve, der tilføjer karakter og autenticitet. Den rustikke stil giver plankebordet en afslappet og naturlig følelse, hvilket gør det perfekt til både moderne og traditionelle indretninger.

Bordets sorte børstede overflade giver det en ekstra dimension af tekstur og dybde. Ved at børste træet fjernes de bløde fibre fra overfladen, hvilket fremhæver træets naturlige mønstre og årer. Dette skaber en unik følelse. Den børstede overflade gør det også mere modstandsdygtigt over for hverdagens slitage og ridser.

 

Få et rummeligt smukt plankebord ind i hjemmet

 

Med en længde på 270 cm er dette bord rummeligt nok til at rumme en større gruppe mennesker til måltider eller socialt samvær. Det er ideelt til middage, fester eller familiemøder, hvor man ønsker at skabe en hyggelig og imødekommende atmosfære. Den naturlige kant på bordpladen tilføjer et unikt og organisk præg. Naturkanten bevares under fremstillingsprocessen og efterlader en rå og naturlig kant rundt om bordet, der viser træets naturlige struktur og form.

Dette snedkerfremstillede plankebord i massivt egetræ er ikke kun et praktisk møbelstykke, men også et kunstværk i sig selv. Det kombinerer æstetik og funktionalitet på en smuk måde. Plankebordet kan være en central del af ethvert rum og vil tiltrække opmærksomhed med sin naturlige skønhed og rustikke appel. Uanset om det placeres i en spisestue, køkken eller stue, vil det tilføje varme og karakter til enhver indretning.

Et snedkerfremstillet plankebord i massivt egetræ med en rustik, børstet overflade, en længde på 270 cm og naturkant er et enestående møbelstykke, der vil skabe et varigt indtryk i dit hjem. Det er et symbol på håndværk og natur, der vil bringe glæde og funktionalitet i mange år fremover.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

 

DU bestemmer mål, træsort, overflade, bentype, højde, farve osv. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

 

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 270 × 100 cm
Træsort

Antal planker / form

Tillægsplade

Pigmentering

Bentype

Overflade

Kant

Færdige borde

FAQ

Hvor tykke er plankebordene?

Vores plankebord er ca. 34-38mm alt efter hvor meget høvlen er nødsaget til at høvle af plankerne. Ønsker man 50mm tyk kan dette også laves i en 2+2 med renskåret med listekant under.

Hvor højt er bordet?

69 cm til underkant uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer er det ca. 70cm til underkant. Plankernes tykkelse er som standard ca. 34-38mm.

Total højde som standard: ca. 72,6 / 73,6 Bemærk: Vi kan sagtens lave benene i specialhøjde så de passer lige nøjagtig dit behov.

Hvor mange kan sidde omkring et rundt bord?

For at finde DIN optimale størrelse på et RUNDT bord, kan vi benytte følgende formel for udregning: Ønsket plads for hver gæst x antal ønskede pladser / pi(3,14) = Bordets optimal diameter.
F.eks: 65cm x 8 pladser / 3,14 = Ø165cm

Det er også muligt at udregne hvor meget plads en gæst har ved et givent bords Ø: Bordets diameter(Ø) / antal ønskede sidde pladser x 3,14 = Antal cm til hver gæst F.eks: Ø160 bord / 8 pladser x 3,14 = 62,8 cm per kuvert

Hvor er bordbenene placeret?

Bordbenene kan sidde i to positioner. Bordet er som standard født med disse (I visse tilfælde kan den inderste position være blændet af, hvis bordet er med tillægsplader)

Bordlængde fra 80-139 cm – Ben placering: ca. 10,5 cm / 25,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 140 – 239 cm – Ben placering: ca. 17,5 cm / 32,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 240-450 cm – Ben placering: ca. 22,5 cm / 37,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Beregn ca. målet mellem benene: Vælg ønskede placeringsmål +8cm (ved et 80x40mm profil) x 2 minus bordets længde.

F.eks: (22,5+8) x 2 – 300cm = 241cm mellem bordben.

I enkelte tilfælde kan den ene placering dog være blindet af, hvis man tilvælger tillægsplader.

Har du brug for special placering af bordben – kan vi også sagtens dette.

Hvad betyder 2+2?

2+2 betyder, at hver planke er udarbejdet af 2 stykker træ.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordet?

Bestiller man et bord kommer det i 2 kolli. Bordpladen for sig og benene for sig. Du skal selv stå for indbæring samt monteringen (medmindre du har bestilt indbæring/opsætning). Ben monteres hurtigt via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle.

Hvordan samler man bordplade og ben?

Bordben monteres via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle. Brug med fordel bukke og placer bordet herpå, efterfølgende monteres ben under, og bukke fjernes.

Kan I lave tillægsplader?

Ja, vi kan sagtens lave tillægsplader til rektangulære plankeborde. Vi laver dog ikke tillægsplader til runde borde samt sildebensborde.

Får det vandmærker af kolde drikke?

Tid er en faktor ang. vandmærker. Ved forholdsvis kort tid sker der ikke noget. Ved længere tids påvirkning på bordpladen kan vi ikke garantere, at der ikke kommer mærker efter væsker. Det er dog nemt og hurtigt at fjerne igen med let slibning og oliering. Tilkøber man behandling med GL special olie, er overfladen meget mere hårdfør.

Laver I udendørs borde?

Vi kan sagtens lave udendørs plankeborde. Generelt anbefaler vi altid 3 hele planker til udendørs brug. Spændet i plankerne er mindre desto smallere bredden er på den enkelte planke. Derved arbejder plankerne mindre ved brug af 3 planker i stedet for 2 planker.

Ligeledes anbefaler vi altid en “børstet” overflade til udendørs brug, da vejr og vind er et meget hårdt miljø at udsætte træet for, hvorfor svindrevner må påregnes. Øjet “tilgiver” bedre revner, hvis overfladen er af rustik karakter. Er overfladen “børstet”, vil man selvfølgelig IKKE få splinter i fingerne ved berøring/brug.

Vil træet arbejde efter vi har modtaget bordet?

Træ er et levende materiale, som arbejder i forhold til miljøet, det er placeret i. Dvs. træet kan ændre form/vride sig. Ligeledes er svindrevner i træet en del af den forventede patina. En svindrevne karakteriseres som en revne i træet og kan variere meget i størrelse – halvt eller helt igennem/på tværs af planken/blokken. Vrid ifm. svindrevne kan også forekomme. Svindrevner udfyldes nemt og hurtigt via “metode 1”, så væske og madrester ikke ender i revnen. Vi anbefaler at bruge Wood Repair E800 Aqua+.

Metode 1: Sæt malertape omkring revnen og pres filler i revnen. Fjern malertapen og “glit” forsigtigt på tværs af revnen med fugtig klud eller fugtig svamp.

Når filleren er hærdet op, vil der oftest være en lille “fordybning” der, hvor revnen har været. Ønsker man, at udfyldningen skal være 100% i niveau med bordfladen, vælges metode 2. Denne metode anbefales kun til genslibning og fuld opfriskning, hvilket kræver lidt mere arbejde – så vent gerne med dette, indtil du alligevel synes bordet trænger til en fuld opfriskning.

Metode 2: Fyld filler i revnen og lad det hærde op i 2-6 timer. Slib (gerne med maskine) hele overfladen på bordet plan. Gentag om nødvendigt påføring af filler og slib det igen plan med bordfladen. Påfør nu olie. Vi anbefaler Rubio Monocoat 2C – OBS: Følg anvisningen nøje. Olien købes her.

Metode 2 kan ses udført i praksis på siden her.

 

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder