Rundt plankebord
eg – Mørk brun
Ø160 cm

Kr.14.985

Vejl. pris: Kr.21.995

Snedkerfremstillet rundt Ø160 cm plankebord i massiv eg med vinkelkant til den kræsne. Behandlet med normal brunpigmenteret coated specialolie.

Dette runde plankebord er fremstillet af 5 store flotte massive ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
501 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.985 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 501 kr. Samlede kreditomk. 3.048 kr. Samlet tilbagebetaling 18.033 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,17%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM560 Tags:

Beskrivelse

Snedkerfremstillet rundt Ø160 cm plankebord i massiv eg med vinkelkant til den kræsne. Behandlet med normal brunpigmenteret coated specialolie.

Dette runde plankebord er fremstillet af 5 store flotte massive ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm. Stel af pulverlakerede base i 120*60mm profil. Benene monteres via de nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Gevind i hver bordben så bordet kan justeres ind.

Mål til overkant ca.: 73 cm(Specialben/højde kan tilvælges).

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 140 kg
Størrelse 160 × 160 cm
Antal planker / form

,

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade