Rundt plankebord
Med lammelben
Ø160 cm

Kr.16.985

Vejl. pris: Kr.24.995

Rundt plankebord på Ø160 cm i massiv eg med lammelben. Behandlet med transparent ophærdet special olie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
559 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 16.985 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 559 kr. Samlede kreditomk. 3.128 kr. Samlet tilbagebetaling 20.113 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,93%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM54011

Beskrivelse

Snedkerfremstillet rundt plankebord på Ø160 cm i massiv eg med lammelben. Behandlet med transparent ophærdet special olie.

Dette runde plankebord med lammelben er fremstillet af sammensatte massive ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 38 mm. Bordbenene er udarbejdet af lammeler af massiv egetræ – Ø75cm. Benene monteres via de nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Gevind i hver bordben så bordet kan justeres ind.

Mål til overkant ca.: 73 cm(Specialben/højde kan laves).

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 160 kg
Størrelse 160 × 160 cm
Antal planker / form

,

Træsort

Pigmentering

Tillægsplade

Overflade

Kant

Bentype