Rundt Sildebens-
sofabord
120 cm

Kr.6.995

Vejl. pris: Kr.9.995

Snedkerfremstillet rundt sildebens-sofabord i massiv eg til den kræsne. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

244 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 244 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 8.759 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,34%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Categories: , SKU: BM475

Beskrivelse

Snedkerfremstillet rundt sildebens-sofabord i massiv eg til den kræsne. Behandlet med transparent coated specialolie og derved vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave med en tykkelse på 40 mm. Bemærk ingen kantliste! Ægte massivt egetræ. Understel monteret med metalafstivere sikrer stærk stabilitet.

Stel af pulverlakerede metalben, som monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Yderligere information

Vægt 70 kg
Størrelse 120 × 120 cm
Antal planker / form

Træsort

Pigmentering