Rundt Sildebens-
sofabord
120 cm

Kr.7.490

Vejl. pris: Kr.9.995

Størrelse: Ø120 cm
Træsort: Egetræ
Behandling: Transparent ophærdet olie
Overflade: Glat
Bentype: 
3-Pin U-ben – 8x4cm profil

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Kategorier: , Varenummer (SKU): BM475

Beskrivelse

Rundt sildebens sofabord – Et stilfuldt og praktisk møbel til din stue

Hvis du leder efter en måde at opgradere din stue på, er et rundt sildebens sofabord en fantastisk mulighed. Dette stilfulde møbelstykke er både praktisk og æstetisk tiltalende og kan give enhver stue et elegant og moderne look.

Et af de største fordele ved et rundt sildebens sofabord er, at det er utroligt alsidigt og kan bruges på mange forskellige måder. Du kan bruge det som et sted at placere dine drinks eller snacks, som et sted at sætte dine fødder op, eller endda som en ekstra siddeplads, når du har gæster.

Dette konkrete sildebens sofabord er lavet af høj kvalitets egetræ og har en flot og naturlig træstruktur, der vil tilføje varme og hygge til enhver stue. Bordet har en diameter på 120 cm, hvilket gør det stort nok til at rumme alle dine behov, men stadig lille nok til at passe ind i mindre rum.

 

Praktik og udnyttelse af plads er i højsædet

Det runde design på dette sofabord er ikke kun stilfuldt, men det gør også bordet mere praktisk end traditionelle firkantede eller rektangulære sofaborde. Det runde design betyder, at der ikke er nogen skarpe hjørner, som du kan slå dig på, og det gør det også nemmere at komme rundt om bordet og nå alle dele af det.

Endelig er dette runde sildebens sofabord let at samle og kræver kun enkle værktøjer. Det leveres sammen med en simpel og gennemskuelig vejledning, så det er så nemt og lige til for dig.

Alt i alt er et rundt sildebens sofabord en fantastisk tilføjelse til enhver stue. Det er stilfuldt, praktisk, og kan bruges på mange forskellige måder. Dette konkrete sofabord er lavet af høj kvalitets egetræ og har en flot og naturlig træstruktur, der vil tilføje varme og hygge til dit hjem. Så hvis du leder efter en måde at opgradere din stue på, er dette sofabord et godt sted at starte.


Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, overflade, bentype, højde, farve osv. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 70 kg
Størrelse 120 × 120 cm
Antal planker / form

Træsort

Pigmentering

FAQ

silkeborg_showroom_min

Kilde: Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 2d designer.

Det siger vores kunder