Sebastian M01
Spisebordsstol
Sort

Kr.4.295

Sebastian M01 stolen er udført i flot bemalet sort, hvor samtidig træstrukturen er bevaret. Stolen er lavet i praktiske og stærke materialer hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år. En stilfuld klassisk stol som aldrig går af mode. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere!

Forventet leveringstid: 8 uger

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

218 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 4.295 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 218 kr. Samlede kreditomkostninger 936 kr. Samlet tilbagebetaling 5.231 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 21,56%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: Seb-M01S

Beskrivelse

Sebastian M01 stolen er en stilfuld klassisk stol som aldrig går af mode. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere!

Behagelig bredt sæde udført i ægte sort læder sikre høj sidekomfort for brugeren.

Denne Sebastian spisebordsstol er udført i flot malet sort, hvor samtidig træstrukturen er bevaret. Stolen er lavet i praktiske og stærke materialer hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år.

Polstringens farve og materiale kan ændres, hvis det ønskes.

Sidde højde: 43 cm
Bredde: 52 cm
Højde: 70 cm
sædedybde: 43 cm

Træsort: Ask
Lædertype: Semianilin (Narv læder)

Semianilin læder, er en lædertype der har fået en let overfladebehandling. Derved er skinnet blevet mere modstandsdygtigt overfor spild og påvirkninger i den daglige brug.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Farve

Træsort