Tilbud

Sebastian M01
Spisebordsstol
Ryglæn

Kr.3.195

Sebastian M01 stolen er udført i flot bemalet sort, hvor samtidig træstrukturen er bevaret. Stolen er lavet i praktiske og stærke materialer hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år. En stilfuld klassisk stol som aldrig går af mode. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere!

Forventet leveringstid: 8 - 12 uger

Delbetaling
298 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.195 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 298 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 3.570 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 23,13%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): Seb-M01SR

Beskrivelse

Sebastian M01 stolen er en stilfuld klassisk stol som aldrig går af mode. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere!

Behagelig bredt sæde udført i ægte sort læder samt ryglæn sikre høj sidekomfort for brugeren.

Denne Sebastian spisebordsstol er udført i flot malet sort, hvor samtidig træstrukturen er bevaret. Stolen er lavet i praktiske og stærke materialer hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år.

Polstringens farve og materiale kan ændres, hvis det ønskes.

Sidde højde: 43 cm
Bredde: 52 cm
Højde: 70 cm
sædedybde: 43 cm

Træsort: Ask
Lædertype: Semianilin (Narv læder)

Semianilin læder, er en lædertype der har fået en let overfladebehandling. Derved er skinnet blevet mere modstandsdygtigt overfor spild og påvirkninger i den daglige brug.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Farve

Træsort