Sildebensbord
eg
100 X 100 cm

Kr.9.095

Vejl. pris: Kr.10.995

Snedkerfremstillet sildebensbord i massiv eg til den kræsne. Stilfuldt sildebensbord på 100 x 100 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Beregn Pris Her!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

302 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 9.095 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 302 kr. Samlede kreditomkostninger 1.764 kr. Samlet tilbagebetaling 10.859 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,56%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM538

Beskrivelse

Snedkerfremstillet sildebensbord i massiv eg. Stilfuldt sildebensbord på 100 x 100 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave med en tykkelse på 40 mm. Bemærk ingen kandtliste! Ægte massivt egetræ.

Stel af pulverlakerede Z-metalben. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af ben placeringen.

Kan vælges med andre typer ben: A-, X-, U eller trapez-ben.

Mål til overkant ca.: 76 cm

Bemærk: Kan laves i alle størrelser og højder. Kontakt for pris.

Yderligere information

Vægt 80 kg
Størrelse 120 × 100 cm
Antal planker / form

Træsort

Pigmentering