Sildebensbord
eg – Transparent
300 X 100 cm

Kr.15.095

Vejl. pris: Kr.19.995

Snedkerfremstillet sildebens plankebord i massiv eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 x 100 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”DESIGN SELV” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Design selv?

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

489 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 15.095 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 489 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.579 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,66%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Category: SKU: BM484

Beskrivelse

Snedkerfremstillet sildebens plankebord i massiv eg til den kræsne. Stort langbord på hele 300 x 100 cm. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave med en tykkelse på 40 mm. Bemærk ingen kandtliste! Ægte massivt egetræ. Understel monteret med metalafstivere sikrer stærk stabilitet.

Stel af pulverlakerede U-metalben, som måler 70 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af ben placeringen.

Kan vælges med A-, X-, U-ben eller trapezben.

Mål til overkant ca.: 73 cm

Bemærk: Kan laves i alle størrelser. Kontakt for pris.

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 300 × 100 cm
Antal planker / form

Træsort

Pigmentering