Sildebensbord
eg – Hvidpigmenteret
240 X 100 cm

Kr.12.095

Vejl. pris: Kr.16.995

Hvidpigmenteret sildebensbord i massiv eg til den kræsne. Stort bord på hele 240 cm. Behandlet med Junckers Rustik bordpladeolie og derved vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”DESIGN SELV” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Beregn Pris Her!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

405 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 12.095 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 405 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 14.579 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 13,30%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM525

Beskrivelse

Hvidpigmenteret sildebensbord i massiv eg til den kræsne. Stort bord på hele 240 cm. Behandlet med Junckers Rustik bordpladeolie og derved vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave. Sildebenet er monteret med nedfræst metalramme, som sikrer stærk stabilitet.

Stel af pulverlakerede A-stålben, som måler 95 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Kan selvfølgelig frit vælges med alle andre bentyper.

Bemærk: Kan laves i alle størrelser. Kontakt for pris.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 240 × 100 cm
Træsort

Antal planker / form

Pigmentering