Sildebensbord
eg – Hvidpigmenteret
240 X 100 cm

Kr.12.590

Vejl. pris: Kr.16.995

Hvidpigmenteret sildebensbord i massiv eg til den kræsne. Stort bord på hele 240 cm. Behandlet med Junckers Rustik bordpladeolie og derved vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”BEREGN PRIS” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Beregn Pris Her!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

419 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 12.590 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 419 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 15.074 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 12,78%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM525

Beskrivelse

Hvidpigmenteret sildebensbord i massiv eg til den kræsne. Stort bord på hele 240 cm. Behandlet med Junckers Rustik bordpladeolie og derved vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave. Sildebenet er monteret med nedfræst metalramme, som sikrer stærk stabilitet.

Stel af pulverlakerede A-stålben, som måler 95 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen.

Kan selvfølgelig frit vælges med alle andre bentyper.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 240 × 100 cm
Træsort

Antal planker / form

Pigmentering