Sildebensbord
eg – Røget
100 X 270 cm

Kr.14.595

Vejl. pris: Kr.18.495

Snedkerfremstillet sildebens plankebord i børstet massiv eg til den kræsne. Stort langbord på hele 270 cm. Behandlet med Junkers bordplade olie sort og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”DESIGN SELV” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Design selv?

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

475 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 14.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 475 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage 17.079 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 11,02%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Category: SKU: BM511

Beskrivelse

Snedkerfremstillet sildebens plankebord i børstet massiv eg til den kræsne. Langbord på hele 270 cm. Behandlet med Junkers bordplade olie sort og dermed vedligeholdelsesfrit.

Sildebensbordet er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave med en tykkelse på 40 mm. Bemærk ingen kandtliste! Ægte massivt egetræ. Understel monteret med metalafstivere sikrer stærk stabilitet.

Stel af pulverlakerede A-stålben, som måler 95 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af ben placeringen.

Kan vælges med A-, X-, U eller trapez-ben.

Mål til overkant ca.: 76 cm

Bemærk: Kan laves i alle størrelser. Kontakt for pris.

Yderligere information

Vægt 120 kg
Størrelse 270 × 100 cm
Træsort

Antal planker / form

Pigmentering