Snedkerfremstillede
X
bordben træ 10x10cm profil

Kr.2.995

Vejl. pris: Kr.4.995

Materiale: Egetræ
Form: X-Ben
Farve:
Transparent ophærdet olie
B x H: 75 x 69 cm
Profil: 10 x 10 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 150 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2 - 3 uger

Kategori: Varenummer (SKU): BM469

Beskrivelse

Snedkerfremstillede X-bordben til de kræsne

Disse X-bordben er snedkerfremstillet af høj kvalitets egetræ, der er udvalgt specielt til formålet. Hver enkelt ben er unikt og har deres helt eget udtryk grundet træets struktur.

Det smukke og minimalistiske design på X-bordbenene er med til at skabe et moderne og stilrent udtryk, der passer perfekt ind i den nordiske indretningstrend. Bordbenene har en naturlig farve, der matcher de fleste træsorter og farver, og som vil kunne pryde ethvert rum med sin enkle og elegante form.

De snedkerfremstillede X-bordben er ikke kun smukke at se på, de er også ekstremt stabile og holdbare. De er lavet til at kunne bære tung belastning og er derfor velegnede til både spiseborde, skriveborde, konferenceborde og meget mere. Derudover er bordbenene lette at montere, så du hurtigt kan få dit nye bord på plads og nyde godt af den unikke og elegante stil.

Samlet set så får man her et unikt sæt massive bordben i egetræ, som kan tilpasses enhver indretning/stil, men samtidig også kan tilpasses de fleste bordtyper. Benene er snedkerfremstillet og skaber en naturlighed og varme i indretningen.

 

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor.
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Træben til plankebord, Krydsben, X-ben, bordstel, træbordstel.

Yderligere information

Vægt 29 kg
Størrelse 75 × 69 cm
Type

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder