Sofaplankebord eg 2 planker 140 x 75-80 cm

Kr.7.785

Vejl. pris: Kr.9.995

Sofabord i 2 hele massive ege planker behandlet med ophærdet olie med let brun pigmentering. Måler 140 x 75-80 cm.

Configure Products
3D Konfigurator
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Kategori: Varenummer (SKU): BM562-2

Beskrivelse

Sofabord i 2 hele massive egeplanker behandlet med ophærdet olie med let brun pigmentering. Måler 140 x 75-80 cm.

2 massive HELE ovntørrede egetræsplanker, som er monteret med tværliggende skjulte metalafstivere.

Stel af X-ben som er udformet af 80 x 40 mm sorte stålprofiler. Benene monteres via de nedfræste skruehuller med umbraco-skruemontering. Der medfølger justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet med fordel kunne justeres ind.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 60 kg
Størrelse 120 × 80 cm
Pigmentering

Antal planker / form

Træsort

FAQ

Hvor tyk er bordpladen?

Sildebensbordplader: ca. 55 mm
Plankebordplader: ca. 34-38 mm

Hvor højt er bordet?

Vores massive sofaborde er som udgangspunkt 44 cm til underkant, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler det ca. 45 cm til underkant.

Bordpladetykkelser:
Sildebensbordplader: ca. 5,5 cm
Plankebordplader: ca. 3,4 – 3,8 cm

Hvor mange kan sidde omkring et rundt bord?

For at finde ud af hvor stort et RUNDT bord du har brug, kan vi benytte følgende formel for udregning: Ønsket plads for hver gæst x antal ønskede pladser / pi(3,14) = Bordets optimal diameter F.eks: 65cm x 8 pladser / 3,14 = Ø165cm

Det er også muligt at udregne hvor meget plads en gæst har ved et givent bord Ø: Bordets diameter(Ø) / antal ønskede sidde pladser x 3,14 = Antal cm til hver gæst F.eks: Ø160 bord / 8 pladser x 3,14 = 62,8 cm per kuvert

Hvor er bordbenene placeret?

Bordlængde fra 50-79 cm – Ben placering: ca. 7,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 80-139 cm – Ben placering: ca. 10,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Har du brug for special placering af bordben – kan vi også sagtens dette.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordet?

Bestiller man et bord kommer det i 2 kolli. Bordpladen for sig og benene for sig. Du skal selv stå for indbæring samt monteringen (medmindre du har bestilt indbæring/opsætning). Ben monteres hurtigt via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle.

Hvordan samler man bordplade og ben?

Bordben monteres via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle. Brug med fordel bukke og placer bordet herpå, efterfølgende monteres ben under, og bukke fjernes.

Får det vandmærker af kolde drikke?

Tid er en faktor ang. vandmærker. Ved forholdsvis kort tid sker der ikke noget. Ved længere tids påvirkning på bordpladen, kan vi ikke garantere, at der ikke kommer mærker efter væsker. Det er dog nemt og hurtigt at fjerne igen med let slibning og oliering. Tilkøber man behandling med GL special olie, er overfladen meget mere hårdfør.

Vil træet arbejde efter vi har modtaget bordet?

Træ er et levende materiale, som arbejder i forhold til miljøet, det er placeret i. Dvs. træet kan ændre form/vride sig. Ligeledes er svindrevner i træet en del af den forventede patina. En svindrevne karakteriseres som en revne i træet og kan variere meget i størrelse – halvt eller helt igennem/på tværs af planken/blokken. Vrid ifm. svindrevne kan også forekomme. Svindrevner udfyldes nemt og hurtigt via “metode 1”, så væske og madrester ikke ender i revnen. Vi anbefaler at bruge Wood Repair E800 Aqua+.

Metode 1: Sæt malertape omkring revnen og pres filler i revnen. Fjern malertapen og “glit” forsigtigt på tværs af revnen med fugtig klud eller fugtig svamp.

Når filleren er hærdet op, vil der oftest være en lille “fordybning” der, hvor revnen har været. Ønsker man, at udfyldningen skal være 100% i niveau med bordfladen, vælges metode 2. Denne metode anbefales kun til genslibning og fuld opfriskning, hvilket kræver lidt mere arbejde – så vent gerne med dette, indtil du alligevel synes bordet trænger til en fuld opfriskning.

Metode 2: Fyld filler i revnen og lad det hærde op i 2-6 timer. Slib (gerne med maskine) hele overfladen på bordet plan. Gentag om nødvendigt påføring af filler og slib det igen plan med bordfladen. Påfør nu olie. Vi anbefaler Rubio Monocoat 2C – OBS: Følg anvisningen nøje. Olien købes her.

Metode 2 kan ses udført i praksis på siden her.

 

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder