Sortbrun plankebord eg
2 HELE planker
300 x 100 cm

Kr.19.480

Vejl. pris: Kr.26.995

Sortbrun plankebord med base, håndlavet af 2 HELE planker med en længde på 300 cm og bredde på 100 cm. Plankerne er behandlet med vores sortbrun coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
631 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 19.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 631 kr. Samlede kreditomk. 3.228 kr. Samlet tilbagebetaling 22.708 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,73%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM5565

Beskrivelse

Sortbrun plankebord med base og vinkelkant, håndlavet af 2 HELE planker med en længde på 300 cm og bredde på 100 cm. Plankerne er behandlet med vores sortbrun coated specialolie.

Med vores dobbelt X-base i 8×8 cm profil er du sikker på at få noget unikt! Stellet er designet således at du kan udnytte hele bordets langside og ender med minimal gene af bordben.

Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Der er justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant m.v!
DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:)

Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 300 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade