TILBUD

Sebastian M01
Spisebordsstol
Træ

Kr.2.995

Sebastian M01 stol som er udført i flot lakeret asketræ med ægte læder på sidefladen. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere! Stolen er lavet i praktiske og stærke materialer hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år. En stilfuld klassisk stol som aldrig går af mode.

Forventet leveringstid: 8 uger

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

271 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 271 kr. Samlede kreditomkostninger 250 kr. Samlet tilbagebetaling 3.245 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 16,14%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: Seb-M01T

Beskrivelse

Sebastian M01 stol som er udført i flot lakeret asketræ med ægte læder på sidefladen. Håndlavet på værkstedet af passioneret snedkerere!

Sebastian spisebordsstolen er udført i lakeret asketræ som er et praktisk og stærke materiale hvilket gør, at stolen vil holde i rigtig mange år.

Polstringens farve og materiale kan ændres, hvis det ønskes.

Sidde højde: 43 cm
Bredde: 52 cm
Højde: 70 cm
sædedybde: 43 cm

Træsort: Ask
Lædertype: Semianilin (Narv læder)

Semianilin læder, er en lædertype der har fået en let overfladebehandling. Derved er skinnet blevet mere modstandsdygtigt overfor spild og påvirkninger i den daglige brug.

Yderligere information

Vægt 10 kg
Farve

Træsort