Wood Repair E800 Aqua+

Kr.195

E800 Aqua+ er en spartelmasse af særdeles høj kvalitet. Spartelmassen er vandafvisende når den er hærdet op og kan derfor bruges til både udendørs og indendørs reparationer. E800 Aqua+ er klar til brug, har en finkornet konsistens og indeholder ingen giftstoffer.

PRODUKTINFO:
♦ Perfekt til reparation af knaster, revner, etc
♦ Vandafvisende
♦ Klar til brug
♦ Mange farver ♦ Passer til alle typer træ
♦ Finkornet konsistens
♦ Let dosering fra tube
♦ Accepterer alle typer overfladebehandling
♦ Tørretid afhænger af størrelse/dybde på reparation.

Kategori: Varenummer (SKU): Wood-filler-sort

Beskrivelse

Vejledning
Træ er et levende materiale som arbejder i forhold til miljøet det er placeret i. Dvs. træet kan ændre form / vride sig. Ligeledes er svindrevner i træet en del af den forventet patina. En svindrevne karakteriseres som en revne i træet og kan variere meget i størrelse – halvt eller devis igennem/på tværs af planken/blokken. Vrid ifm. svindrevne kan også forekomme. Svindrevner udfyldes nemt og hurtigt via “metode 1” så væsker og madrester ikke ender i revnen. Brug denne Wood Repair E800 Aqua+.

Metode 1
: Sæt malertape omkring revnen og press filler i revnen. Fjern tape og glit forsigtigt, på tværs af revnen med fugtig klud eller fugtig svamp. Gentag om nødvendigt.

Efter brug af filler vil der oftest være en lille “lunke” der hvor revnen har været. Ønsker man filleren skal være 100% i niveau med bordfladen vælges metode 2. Denne metode anbefales kun til genslibning og fuld opfriskning, hvilket kræver lidt mere arbejde – Så vent gerne med dette til du alligevel syntes bordet trænger til en fuld opfriskning.

Metode 2: Fyld filler i revnen og lade det hærde op i 4-6 timer. Nedslib de ønskede bordflader. Gentag om nødvendigt påføring af filler og slib det plan med bordfladen. Behandle dit bord med olie. Vi anbefaler Rubio Monocoat 2C – OBS: Følg anvisningen nøje. Olien købes her https://bymain.dk/vare/rubio-monocoat-olie/

Metode 2 kan ses gjort i praksis på video hos producenten her:
https://woodrepair.dk/produkt/9/e800-aqua

 

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vælg

Sort, Brun, Hvid