Sofabordben / bænk ben
X-form 8x8cm
Pulverlakeret Sort

Kr.1.495

Vejl. pris: Kr.2.795

Materiale: Metal
Form: X-Ben
Farve: 
Pulverlakeret sort
B x H: 38 x 44 cm
Metalprofil: 8 x 8 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 250 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
Kategori: Varenummer (SKU): BM437

Beskrivelse

Mange funktioner i et sæt ben

X-ben til sofabord/bænk i pulverlakeret sort er et alsidigt tilkøb til dit møbel, der kan bruges som både sofabord og bænk ben. Det er perfekt til små rum, hvor pladsen er begrænset, men samtidig er der brug for et funktionelt og stilfuldt møbel.

Dette sæt ben til sofabord/bænk er designet med et moderne og minimalistisk udtryk, der passer ind i enhver indretning. Det sorte pulverlakerede stål giver en holdbar og elegant finish, der vil holde i mange år.

X-benene giver ikke kun en stilfuld detalje, men de sørger også for en stabil og solid konstruktion. Materialet er desuden let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør det til et praktisk valg for ethvert hjem.

Ved køb af dette sæt ben, får man ikke kun et massivt sæt ben, som helt sikkert vil tilføre en opgradering til enten sofabordet eller bænken. Man får også et sæt ben som rent praktisk fungerer godt, ift. at have plads under sofabordet/bænken, samt plads til når der skal rengøres under.

Samlet set er X-benene til sofabord/bænk i pulverlakeret sort en praktisk og stilfuld tilføjelse, der passer ind i enhver indretning. Det er et perfekt valg for dem, der ønsker et møbel, der både er funktionelt og smukt at se på.

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor.
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 30 kg
Størrelse 40 cm
Type

,

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder