X-bordben
100 x 100 mm profil
Hvid- 2 stk.

Kr.2.195

Vejl. pris: Kr.2.995

Materiale: Metal
Form: X-Ben
Farve: 
Pulverlakeret hvid
B x H: 75 x 69 cm
Metalprofil: 10 x 10 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 400 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 6 - 8 uger

Kategori: Varenummer (SKU): BM504

Beskrivelse

X-bordben i hvid skaber nye indtryk og stilarter

X-bordbenene er en populær løsning til at skabe et moderne og stilfuldt udtryk i hjemmet. Disse X-bordben har en hvid farve og måler 100 x 100 mm i profilen. De er lavet af stål og er robuste og holdbare, hvilket gør dem velegnede til både spiseborde og skriveborde.

Bordbenene kan nemt monteres på bordpladen og sikrer stabilitet og balance, selv når bordet udsættes for pres og belastning. Den hvide farve på bordbenene giver et frisk og rent udtryk, der passer godt til mange forskellige indretninger og farveskemaer.

X-bordbenene er lette at tilpasse efter behov. Derudover passer farven ind i de fleste indretninger samt farveskemaer, så man få et produkt der har mange muligheder. Benene her er i den massive størrelse, hvilket vil sige at de anbefales til større borde, da de her har størrelsen til at bære dem.

Alt i alt er X-bordbenene en god investering for dem, der ønsker at tilføje et moderne og stilfuldt udtryk til deres møbler. De er nemme at montere og bruge, og deres holdbarhed og robusthed gør dem til en pålidelig løsning til både private og erhvervskunder.

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor.
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

 

Yderligere information

Vægt 40 kg
Størrelse 75 × 69 cm
Type

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder