X-bordben
100 x 100 mm profil
sort – 2 stk.

Kr.2.195

Vejl. pris: Kr.2.995

Materiale: Metal
Form: X-Ben
Farve: 
Pulverlakeret sort
B x H: 75 x 69 cm
Metalprofil: 10 x 10 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 400 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
Kategori: Varenummer (SKU): BM458

Beskrivelse

X-ben er et sikkert valg

X-bordben er en af de mest populære valgmuligheder for at give et nyt liv til et gammelt bord eller til at skabe dit eget borddesign. Disse ben har en moderne og minimalistisk stil, der passer perfekt til enhver indretning. Med en profil på 100×100 mm er disse ben robuste og stabile og kan bære tunge bordplader uden problemer.

X-bordbenene er pulverlakeret sort, hvilket giver dem et industrielt look. Den mørke farve giver også mulighed for at matche benene med andre møbler eller tilbehør i rummet. Disse ben er perfekte til spiseborde, skriveborde eller arbejdsborde.

Dette sæt af X-ben er i den massive kategori, hvorfor vi anbefaler at matche det op med et bord i den mellem til store kategori. Årsagen er at netop den type af borde kan bære et sæt massive ben som dette er.

At give dit bord nyt liv med X-bordben er en fantastisk måde at forbedre dit hjem eller kontor på, uden at skulle ofre mange penge på flere ting i samme ombæring. Med deres moderne design og holdbare konstruktion er de et pålideligt og stilfuldt valg.

 

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke)
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 29 kg
Størrelse 75 × 69 cm
Type

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder