Om ByMAIN

ByMAIN producerer og forhandler plankeborde, sofaborde, bænke og bordben, dels som lagerførte standardvarer, men også i høj grad efter kundernes mål og specielle ønsker.

ByMAIN blev stiftet i 2015 af designer Michael Main, der også er firmaets ejer.

Firmaets første showroom blev indrettet i beskedne omgivelser i et mindre lokale i Michael Mains private villa i Aarhus. Men snart måtte Michael sande, at der var behov for større lokaler, og kort efter starten flyttede ByMAIN sit showroom til 100 kvm lejede lokaler i Aarhus Syd.

Også her blev pladsen hurtigt for trang, og i 2019 valgte ByMAIN at flytte til naturskønne Silkeborg. Her råder virksomheden nu over et lækkert 200 kvm showroom, hvor der er fin plads til at udstille eksempler på ByMAINS unikke udvalg af plankeborde, sofaborde og erhvervsmøbler.

I 2020 vælger ByMAIN at åbne et ubemandet showroom på Sjælland i København. Dette showroom rummer ca 100 kvm, som dermed giver os plads til at have 15-20 antal enheder udstillet. Her er det forsøgt at få så meget forskelligt udstillet som muligt, så her vil man helt sikkert ikke køre forgæves. Dette ubemandet showroom fungerer ved at man på vores hjemmeside udfylder en kort formular under ”København showroom”, som så giver en adgang via en QR-kode på sms. Derfra er vi til rådighed så snart der skulle være det mindste omkring spørgsmål og generel hjælp.

Allerede senere i 2020 skulle der så nye tiltag til igen, grundet mangel på plads. Dette resulterer i at stifter og ejer Michael Main i midten af 2020 køber en grund i Funder, lige uden for Silkeborg. Grunden rummer ca. 6000 kvm og skal senere vise sig at danne ramme om det nye store domicil for ByMAIN. Byggeriet på det nye domicil starter i 2021 og i midten af 2022 står det hele færdig og klar til indflytning. Dette betyder at ByMAIN den dag i dag råder over et domicil på ca 1100 kvm, som primært er showroom, kombineret med kontor og lager. Nu når pladsen i kvm er blevet en helt anden, så er der gjort en stor dyd ud af at få fyldt det store showroom op med en masse smukke plankeborde, bænke, sofabord mm, så der er noget til enhver smag og stil. Dette har resulteret i at vi har et antal enheder på 60-65 stk udstillet. Derfor skal man ikke være bange for at køre forgæves, når man besøger vores showroom i Silkeborg.

Sortimentet er blevet udvidet kraftigt siden starten i 2015, og i dag præsenteres desuden unikke design i bl.a. bænke, hylder, knagerækker, sildebensborde, bord-bænkesæt og senest også udendørs havemøbler. Alt i ægte massive træsorter af udsøgt kvalitet.

Placeringen af domicilet i Silkeborg er ideel for ByMAIN. Her er chef og medarbejdere omgivet af fantastisk natur med skove og det midtjyske Søhøjland, der matcher firmaets profil og brand perfekt.

Inspirationen til arbejdet med træ finder Michael Main og medarbejderne så at sige lige uden for dørtrinet.

Nye produkter og ideer er til stadighed på vej fra tegnebræt til webshop og showroom. Følg med her på siden eller på Facebook og Instagram.

Kontakt os

Silkeborg Showroom:
ByMAIN ApS
Funder Dalgårdsvej 22
8600 Silkeborg
CVR.: 41024348

Åbningstider Silkeborg:
Lørdag: 10.00 – 13.00
Vi åbner gerne uden for åbningstid.
Ring og book tid: Tlf.: 50 28 28 29

—————————–

København Showroom
(Ubemandet)
Rosendal 2
2860 Søborg

Åbningstider København:
ALLE dage: 8.00 – 22.00:
Læs mere HER

Bank: Arbejdernes landsbank
Reg: 5394 Konto: 0250900
IBAN: DK3253940000250900
SWIFT/BIC: ALBADKKK

 

Skriv til os: