Sofaborde

For et sofabord er det vigtigt, at det er stilrent, simpelt og samtidig elegant. Sofabordet skal ikke dominere rummet, men indgå som en naturlig del af møbleringen, udfylde et praktisk formål og selvfølgelig matche den sofatype, du har i din stue. Et plankesofabord fra ByMAIN opfylder disse kriterier til fulde. Vores sofaborde er fremstillet i ædle træsorter, og i den håndværksmæssige bearbejdning på snedkerværkstedet er træets rustikke egenart bevaret. I samspil med med de diskrete, men alligevel distinkte sortlakerede metalben, som fås i en række forskellige versioner, byder sofabordets rå, men samtidig charmerende overflade ind som et eksklusivt element i dit interiør. Plankesofabordene fra ByMAIN har et naturligt og moderne look. Ligesom ved vores plankeborde kan du også være med til at designe dit helt eget sofabord i ædle træsorter.

Viser alle 11 resultater

 

Lækkert, moderne, minimalistisk nordisk design

Dit nye sofabord fra ByMAIN vil hurtigt blive et skattet samlingspunkt i stuen. Til hyggelige stunder i sofaen hører et sofabord i lækkert, moderne og minimalistisk design, hvor der er god plads til kaffekopper og kagefade, magasiner, fjernbetjening, slikskåle, et lille glas – og ja, måske plads til at lægge benene højt, når ingen ser det.

Et sofabord passer også fint sammen i et hyggehjørne sammen med to separate stole. Mulighederne er mange.

ByMAIN tilbyder snedkerfremstillede sofaborde i samme stil og i samme høje kvalitet som vores velkendte plankespiseborde.

Sofabordene er fremstillet i massive træsorter med det klare sigte at skabe unikke møbler til det tidssvarende hjem, hvor der lægges vægt på, at et møbel selvfølgelig er en brugsgenstand, men også har en æstetisk funktion og skal indgå i et harmonisk samspil med det øvrige interiør, både i forhold til form, farve og design.

Når du bestiller dit nye ByMAIN sofabord, har du naturligvis helt de samme spændende muligheder for at få indflydelse på , hvordan bordet skal udformes, som du har ved vores spiseplankeborde. Sammen med chefdesigner Michael Main er du med i processen lige fra valg af træsort, størrelse og form, valg af understel osv. til valg af overfladebehandling.

På den måde er du sikker på at få et personligt præget sofabord, du vil have et helt særligt forhold til, og et bord, der vil bringe glæde og brugsværdi i dit hjem mange år fremover.

Design dit eget drømmesofabord

Hvilken form dit plankesofabord skal have, er helt op til dig. Sofaborde fås i mange former, runde, ovale, kvadratiske og rektangulære, og har du et helt særligt ønske til formen på dit sofabord, klarer vi naturligvis også denne opgave.

Højden på sofabordet kan tilpasses efter dit behov. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af standard bordben til sofaborde. Rå sorte massive metalbord, der fint matcher den nordiske designstil hos ByMAIN.

Sofaborde i din foretrukne højde

Bordhøjden skal matche dine sofaer, men desuden er det vores erfaring, at mange også er tiltrukket af sofaborde med ekstra lav højde. Ikke noget problem – vi specialfremstiller gerne bordbenene i din foretrukne højde.

Du kan også vælge dit nye ByMAIN sofabord i sildebensmønster, der giver bordet et ekstra rustikt udtryk. Vores sildebensborde er fremstillet af massive ovntørrede egetræsstave med en tykkelse på 40 mm og som et særligt raffinement leveres bordene uden kantliste.

Understel til sildebenssofaborde er monteret med specielle metalafstivere, der sikrer ekstra stærk stabilitet for at modvirke, at et stavbord i sagens natur ikke har den samme gennemgående træstruktur som et plankebord.

Stellene består af pulverlakerede metalben, som fastgøres med nedfræste skruehuller med umbracoskruemontering. Der er mulighed for justering af benplaceringen.

Plankesofaborde i eg, ask, valnød og oversøiske træsorter

I vores showroom i Silkeborg, i hjertet af den midtjyske natur, kan du naturligvis se en række eksempler på færdigproducerede sofaborde i forskellige træsorter – dels gode danske træplanker i eg, ask og valnød – men også sofaborde fremstillet i mere eksotiske materialer. Bl.a. vores stueborde i regnskovstræ. Vi garanterer naturligvis for, at alt importeret træ kommer fra statskontrollerede skovområder.

Besøg os i Silkeborg eller ring og få en snak med Michael Main om dit kommende sofabord i træ.