Komplementerende stole til dit plankebord

Til dit nye plankebord bør du naturligvis også have passende spisestole. Stolene i vores sortiment er kendetegnet ved den samme høje kvalitet som vores borde, og der er lagt vægt på elegant, stilfuld udførelse. Stolene er fremstillet på eget værksted, hvor passionerede snedkere lægger hele deres faglige stolthed i at frembringe stabile stole med lang levetid og høj siddekomfort. Stolene fra ByMAIN er udført i praktiske, stærke materialer med sæder fremstillet i ægte sort, overfladebehandlet semianilinlæder, der er særdeles modstandsdygtigt over for spild og følger af dagligt brug.

Viser alle 7 resultater

Spisebordsstole til dit plankebord

Plankeborde og stole udgør en samlet enhed i din boligindretning. Det er derfor vigtigt, at du til dit plankebord vælger spisebordsstole, der i design og træsort matcher bordets udseende.

Hos ByMain præsenterer vi et udvalg af eksklusive spisebordsstole, der er designet med henblik på at kunne komplementere vores plankeborde, så bord og stole tilsammen giver et behageligt visuelt indtryk i hjemmet.

Vi lægger vægt på, at stolene er fremstillet i solide, holdbare materialer, og vi tilstræber et design i et råt, nordisk, look, der med enkle virkemidler får stolene til at indgå naturligt i den typiske skandinaviske boligstil.

 

Tidløst design

Alle stole er fremstillet på samme værksted, hvor også vores plankeborde, spiseborde og sofaborde tilvirkes. Ved at vælge spisebordsstole fra ByMAIN får du et tidløst produkt, fremstillet af passionerede snedkere med årelang erfaring med produktion af håndlavede møbler.

Leonora M01 stolen er fremstillet i massivt asketræ og fås i to udgaver – en version med ryglæn og ben i A-form og en version med traditionelle fire, lige ben og afrundet arm- og ryglæn udført i ét.

Leonoara M01 er behandlet med ophærdet olie med henblik på beskyttelse mod fugt og skader, og ryglænet er udført i bemalet sort træ på en måde, så træstrukturen stadig er synlig.

Sebastian M01 stolen er ligeledes fremstillet i ask og udført i flot bemalet sort træ. Også her er træstrukturen bevaret. Denne stol er en smule bredere end Leonora M01, ligesom sædedybden er større.

 

Sæder i slidstærkt læder

Begge stoletyper er udstyret med et bredt, behageligt sæde, udført i slidstærkt ægte sort læder. Det bløde læder garanterer en høj siddekomfort, og en let overfladebehandling gør sædet modstandsdygtigt i forhold til spild og daglige påvirkninger.