Plankebord eg
Vinklet
270 x 100 cm

Kr.14.880

Vejl. pris: Kr.20.995

Snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne. 3 planker, 270 cm langt. 100 cm bredt. Behandlet med Rubio monocoat ophærdet olie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
485 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.880 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 485 kr. Samlede kreditomk. 2.571 kr. Samlet tilbagebetaling 17.451 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,19%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM450

Beskrivelse

Snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne. 3 HELE planker, 15-20 graders vinkelkant. 270 cm langt. 100 cm bredt.

Behandlet med transparent coated specialolie.

I alt 3 skønne ovntørret egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som nøjsomt er monteret med tværliggende metalafstivere.

Stel af trapezben, som måler 70 cm i bredden. Udført i sort pulverlakeret stål. Benene monteres via nedfræst beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og ikke stå og vippe, hvis underlaget skulle være ujævnt.

Du bestemmer mål, træsort, kant m.v!
DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:)

Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

 

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 270 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade