Bænk Eg
HTH Randers
240 x 35-40 cm

Kr.6.480

Vejl. pris: Kr.7.995

Bænken er udstillet hos HTH og kan ses i HTH Randers. Massiv bænk på 240 cm udarbejdet i egetræ med naturkant. Behandlet med transparent coated specialolie!

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

225 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 6.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 225 kr. Samlede kreditomkostninger 1.599 kr. Samlet tilbagebetaling 8.079 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 15,99%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere
Category: SKU: BM50551-1

Beskrivelse

Massiv bænk på 240 cm udarbejdet i egetræ med naturkant. Behandlet med transparent coated specialolie! Bænken er udstillet hos HTH og kan ses i HTH Randers.

Stel af X-ben 8×4 cm profil udført i sort pulverlakeret stål. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der justeringsskrue i bunden af hver ben. Således kan bænken justeres ind uden at vippe.

Ovntørret egetræsbænk med en tykkelse på ca 35 mm.

Højde: ca. 48 cm
Længde: 240cm
Bredde: 35-40cm

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for denne bænk på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 60 kg
Størrelse 120 × 45 cm
Træsort

Pigmentering