Plankebord Eg, ask og valnød – et stilistisk og naturligt bidrag til din boligindretning

Plankebordet er et absolut centralt møbel i dit hjem. Ved spisebordet samler du familie og venner til et lækkert måltid. Her dyrkes nærvær og samtale, og her kan alle samles omkring fælles aktiviteter – måske et hyggeligt brætspil. I en digitaliseret high tech-verden, hvor trenden alt for længe er gået i retning af møbler af stål og laminat, drages flere og flere af et modspil. Det gør vi også hos ByMAIN, hvor vi mener, at et plankebord eg samt andre ægte og ædle træsorter, forarbejdet med kærlighed af dygtige snedkere, bringer balance i tingene.

cat side

Viser 1–12 af 74 resultater

Plankebord – Dansk design – Spiseborde i massive træsorter

 

Vi designer og producerer unikke, eksklusive plankeborde både i eg samt andre træsorter, der tilføjer et stilistisk, råt, naturligt og nordisk bidrag til din boligindretning. Når du bestiller dit nye plankebord i massivt træ hos ByMAIN, siger du samtidig ja til et unikamøbel, designet af møbeldesigner Michael Main og fremstillet i de bedste træsorter med respekt for råmaterialets oprindelige struktur.

Plankebord

Plankebord – X-træben i 10x10cm ege træprofil.

Lad os slå det fast med det samme. Ikke to plankeborde fra ByMAIN er ens. Træ er et naturligt og levende materiale, der ikke kan bestilles som stabelvare fra en fabrik. Hvert eneste stykke træ, der anvendes til fremstillingen af et ByMAIN plankebord, er skabt og leveret af Moder Natur. Det er netop dette faktum, der giver vores træmøbler deres helt særegne karakter og charme.

Med udgangspunkt i denne præmis opstår vores unikke plankeborde i massive træsorter. Hos ByMAIN er vi naturligvis omhyggelige, kræsne og nogle vil måske sige pedantiske i vores udvælgelse af råvarerne til produktionen af de smukke plankeborde. Lad os bare nøjes med at sige, at vi er kritiske og selektive. Vi har etableret årelange kontakter til både inden- og udenlandske leverandører af træplanker. De kender vores kvalitetskrav og sender os kun de bedste planker.

 

Gode danske træsorter – og eksotisk træ

Plankebordene kan fås i en række træsorter. Bl.a. kan du vælge eksotiske massive træsorter fra regnskoven, og naturligvis er træerne til disse planker dyrket og fældet under kontrollerede forhold. Asketræ, valnød, og egetræ anvendes ligeledes til fremstilling af vores mondæne plankeborde. Og hvis du har en helt særlig udenlandsk træsort i tankerne, kan vi også tilbyde dig at stå for import af specialtræ.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at vi har en særlig forkærlighed for egetræ. Eg er en af vores foretrukne træsorter og er kendt for sin kompakte struktur og ekstreme modstandsdygtighed.

For alle træplanker gælder, at de, inden de ender som bordplader, undergår en omhyggelig proces, der indledes med en udendørs tørring og siden en indendørs tørring i tørreovn. Også opskæringen foregår med respekt for træets oprindelighed, hvilket bl.a. er med til at sikre, at træet ikke bliver skævt, slår sig eller begynder at revne, når det færdige bord skal tilpasse sig indeklimaet i dit hjem.

Bliv medbestemmende omkring dit nye spisebord

Michael Main er designeren bag ByMAIN. Med udgangspunkt i hans kreative ideer – og gerne i samråd med dig – sættes vores dygtige snedkere i gang med den håndværksmæssige proces. Resultatet bliver enestående spiseborde med silkebløde polerede overflader, hvor de enkelte træplankers unikke åretegninger fremtræder på smukkeste vis.

Vores fremstillingsproces betyder, at du selv kan være medbestemmende omkring design og udforming af dit nye plankebord. Herunder naturligvis valg af træsort, størrelse, bordhøjde, valg af bordben, overfladebehandling, valg af farve osv. I samspil med dig skaber vi det plankebord, der vil indgå i en naturlig symbiose med din øvrige boligindretning og rummets karakteristika.

Mød designeren i vores showroom

Naturligvis kan du også vælge dit plankebord blandt de designborde, du finder på hjemmesiden. De viste spiseborde kan bestilles og betales online, og vi har hurtig levering af dit nye plankebord over hele landet.

Bemærk at beskrivelser af og priser på de enkelte plankeborde her i shoppen er vejledende priser for vores standardprodukter. Bordene er f.eks. her vist med bestemte bordben og i faste størrelser. Men alt kan naturligvis ændres og tilpasses efter dine personlige ønsker. Kontakt os gerne på telefon eller mail for yderligere oplysninger om vores spiseborde.

Hvis du har mulighed for det, anbefaler vi helt klart, at du besøger vores store showroom i Silkeborg, hvor vi blandt vores øvrige fantastiske træmøbler også har udstillet en række skønne færdigfremstillede spiseborde, der kommer direkte fra snedkerværkstedet, og som er klar til øjeblikkeligt salg og levering.

Her vil du ved selvsyn kunne forsikre dig om den udsøgte kvalitet på vores plankeborde, og du vil kunne blive inspireret til, hvordan dit plankebord skal udformes. Samtidig kan du få en uforpligtende snak med Michael Main omkring netop dine drømme og visioner for din families nye samlingspunkt – et specialdesignet, snedkerfremstillet plankebord i massivt ædelt træ.