Plankebord eg
med tillægsplade
200/250 x 100 cm

Kr.17.475

Vejl. pris: Kr.22.995

Se det i udstillingen i Silkeborg!
Leveringstid:
Forventet 1-3 uger ELLER afhent selv imorgen!


L x B:
200 / 250 x 100 cm
Træsort: 
Eg
Antal planker:
2 HELE planker
Kant: 
15-20° vinkelkant
Behandling:
Transparent ophærdet olie
Overflade: 
Glat
Tillægsplader: 1 stk tillægsplade med vinkelkant – 50 cm
Bentype: Træ U-ben (8×4 cm)

Configure Products
3D Konfigurator
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Kategori: Varenummer (SKU): BM471-1

Beskrivelse

 

Plankebord med tillægsplade – Et alsidigt og funktionelt spisebord til hjemmet

 

Et plankebord er en tidløs klassiker, der har fundet sin vej ind i mange hjem i Danmark. Med sit enkle og rustikke design er et plankebord ikke kun et elegant møbel, men også en praktisk løsning til spisning og samvær. Et plankebord er også kendt for sin holdbarhed og langvarige kvalitet, hvilket gør det til et yderst populært valg blandt mange.

Dette plankebord med tilhørende tillægsplade er perfekt til både mindre og større sammenkomster, da det kan justeres til at rumme flere personer. Bordet har en flot og naturlig træoverflade, som giver et rustikt og autentisk look. Bordpladen er fremstillet i massivt egetræ, som er et særdeles holdbart materiale, der vil holde i mange år fremover.

Tilhørende til plankebordet følger der en tillægsplade, som gør det nemt at forlænge bordet efter behov. Tillægspladen er også lavet i massivt egetræ, hvilket sikrer en ensartet og flot finish. Tillægspladen kan nemt monteres og tages af, så det er muligt at justere bordets størrelse efter behov.

 

Simpel vedligeholdelse og maksimal udnyttelse

 

Dette plankebord med tillægsplade er også velegnet til daglig brug, da det er nemt at rengøre og vedligeholde. Bordet kan tørres af med en fugtig klud, og overfladen kan behandles med træolie fra Rubio Monocoat for at bevare sin smukke glød.

Bordets enkle og rustikke design gør det til en alsidig løsning til de fleste hjem. Det kan fungere som et spisebord i køkkenet eller i spisestuen, men det kan også bruges som et skrivebord eller en hyggelig plads til at samles og slappe af med venner og familie.

Dette plankebord med tillægsplade er en investering i et møbel, der vil holde i mange år fremover. Det er et tidløst design, der vil passe ind i de fleste hjem og indretninger. Det er også et møbel, der kan justeres efter behov og er dermed en praktisk løsning til både hverdag og fest.

Samlet set er dette plankebord med tillægsplade en funktionel og alsidig løsning til hjemmet. Det er et møbel af høj kvalitet, der vil give dit hjem en autentisk og rustik charme. Med muligheden for at forlænge bordet efter behov er det også perfekt til at samle venner og familie til hyggelige sammenkomster og middage.

 

 

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

 

DU bestemmer mål, træsort, overflade, bentype, højde, farve osv. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.
Vælger du at designe dit eget bord, ændre det leveringstiden – se den forventet leveringstid her.

Yderligere information

Vægt 80 kg
Størrelse 200 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Bentype

Pigmentering

Kant

Færdige borde

Du kunne også være interesseret i...

FAQ

Hvor tykke er plankebordene?

Vores plankebord er ca. 34-38mm alt efter hvor meget høvlen er nødsaget til at høvle af plankerne. Ønsker man 50mm tyk kan dette også laves i en 2+2 med renskåret med listekant under.

Hvor højt er bordet?

69 cm til underkant uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer er det ca. 70cm til underkant. Plankernes tykkelse er som standard ca. 34-38mm.

Total højde som standard: ca. 72,6 / 73,6 Bemærk: Vi kan sagtens lave benene i specialhøjde så de passer lige nøjagtig dit behov.

Hvor mange kan sidde omkring et rundt bord?

For at finde DIN optimale størrelse på et RUNDT bord, kan vi benytte følgende formel for udregning: Ønsket plads for hver gæst x antal ønskede pladser / pi(3,14) = Bordets optimal diameter.
F.eks: 65cm x 8 pladser / 3,14 = Ø165cm

Det er også muligt at udregne hvor meget plads en gæst har ved et givent bords Ø: Bordets diameter(Ø) / antal ønskede sidde pladser x 3,14 = Antal cm til hver gæst F.eks: Ø160 bord / 8 pladser x 3,14 = 62,8 cm per kuvert

Hvor er bordbenene placeret?

Bordbenene kan sidde i to positioner. Bordet er som standard født med disse (I visse tilfælde kan den inderste position være blændet af, hvis bordet er med tillægsplader)

Bordlængde fra 80-139 cm – Ben placering: ca. 10,5 cm / 25,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 140 – 239 cm – Ben placering: ca. 17,5 cm / 32,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Bordlængde fra 240-450 cm – Ben placering: ca. 22,5 cm / 37,5 cm fra bordkant til start ben (ved et 80x40mm profil)

Beregn ca. målet mellem benene: Vælg ønskede placeringsmål +8cm (ved et 80x40mm profil) x 2 minus bordets længde.

F.eks: (22,5+8) x 2 – 300cm = 241cm mellem bordben.

I enkelte tilfælde kan den ene placering dog være blindet af, hvis man tilvælger tillægsplader.

Har du brug for special placering af bordben – kan vi også sagtens dette.

Hvad betyder 2+2?

2+2 betyder, at hver planke er udarbejdet af 2 stykker træ.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordet?

Bestiller man et bord kommer det i 2 kolli. Bordpladen for sig og benene for sig. Du skal selv stå for indbæring samt monteringen (medmindre du har bestilt indbæring/opsætning). Ben monteres hurtigt via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle.

Hvordan samler man bordplade og ben?

Bordben monteres via medfølgende skruer (16stk) og umbrachonøgle. Brug med fordel bukke og placer bordet herpå, efterfølgende monteres ben under, og bukke fjernes.

Kan I lave tillægsplader?

Ja, vi kan sagtens lave tillægsplader til rektangulære plankeborde. Vi laver dog ikke tillægsplader til runde borde samt sildebensborde.

Får det vandmærker af kolde drikke?

Tid er en faktor ang. vandmærker. Ved forholdsvis kort tid sker der ikke noget. Ved længere tids påvirkning på bordpladen kan vi ikke garantere, at der ikke kommer mærker efter væsker. Det er dog nemt og hurtigt at fjerne igen med let slibning og oliering. Tilkøber man behandling med GL special olie, er overfladen meget mere hårdfør.

Laver I udendørs borde?

Vi kan sagtens lave udendørs plankeborde. Generelt anbefaler vi altid 3 hele planker til udendørs brug. Spændet i plankerne er mindre desto smallere bredden er på den enkelte planke. Derved arbejder plankerne mindre ved brug af 3 planker i stedet for 2 planker.

Ligeledes anbefaler vi altid en “børstet” overflade til udendørs brug, da vejr og vind er et meget hårdt miljø at udsætte træet for, hvorfor svindrevner må påregnes. Øjet “tilgiver” bedre revner, hvis overfladen er af rustik karakter. Er overfladen “børstet”, vil man selvfølgelig IKKE få splinter i fingerne ved berøring/brug.

Vil træet arbejde efter vi har modtaget bordet?

Træ er et levende materiale, som arbejder i forhold til miljøet, det er placeret i. Dvs. træet kan ændre form/vride sig. Ligeledes er svindrevner i træet en del af den forventede patina. En svindrevne karakteriseres som en revne i træet og kan variere meget i størrelse – halvt eller helt igennem/på tværs af planken/blokken. Vrid ifm. svindrevne kan også forekomme. Svindrevner udfyldes nemt og hurtigt via “metode 1”, så væske og madrester ikke ender i revnen. Vi anbefaler at bruge Wood Repair E800 Aqua+.

Metode 1: Sæt malertape omkring revnen og pres filler i revnen. Fjern malertapen og “glit” forsigtigt på tværs af revnen med fugtig klud eller fugtig svamp.

Når filleren er hærdet op, vil der oftest være en lille “fordybning” der, hvor revnen har været. Ønsker man, at udfyldningen skal være 100% i niveau med bordfladen, vælges metode 2. Denne metode anbefales kun til genslibning og fuld opfriskning, hvilket kræver lidt mere arbejde – så vent gerne med dette, indtil du alligevel synes bordet trænger til en fuld opfriskning.

Metode 2: Fyld filler i revnen og lad det hærde op i 2-6 timer. Slib (gerne med maskine) hele overfladen på bordet plan. Gentag om nødvendigt påføring af filler og slib det igen plan med bordfladen. Påfør nu olie. Vi anbefaler Rubio Monocoat 2C – OBS: Følg anvisningen nøje. Olien købes her.

Metode 2 kan ses udført i praksis på siden her.

 

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder