Dobbelt X-bordben Base
Fuldsvejst
Pulverlakeret sort

Kr.4.495

Vejl. pris: Kr.5.995

Materiale: Metal
Form: Dobbelt X-bordben
Farve: 
Pulverlakeret sort
L x B x H: 195 x 75 x 69 cm
Metalprofil: 8 x 8 cm(som billede) / 8 x 4 cm / 10 x 10 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 400 kg

  • Vælg model:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2 - 3 uger

Kategori: Varenummer (SKU): BM1025

Beskrivelse

Dobbelt X-bordben sikrer robusthed og holdbarhed

Dobbelt X-bordben er en moderne og populær løsning til ethvert spisebord, skrivebord eller anden form for bord, der kræver stabil understøtning. Det sorte stel fåes i 3 forskellige modeller på jern profilen: 8 x 8 cm, 8 x 4 cm eller 10 x 10 cm(Vælges inden du ligger produktet i kurven). Bordbenet er fuldsvejst som sikre stabilitet i top klasse.

Disse dobbelt X-bordben er fremstillet af højkvalitets stål, der er pulverlakeret sort, så det er modstandsdygtigt over for ridser og pletter. Deres unikke konstruktion gør dem særdeles stabile og sikrer, at bordet holder i mange år fremover.

Dobbelt X-bordbenene er nemme at montere på bordpladen og passer til forskellige bordstørrelser. Designet gør også at de passer til de fleste typer af bordplader og modeller.

Hos Bymain.dk tilbyder vi en bred vifte af møbeldele og tilbehør i høj kvalitet. Vi er stolte af at tilbyde vores kunder produkter, der er designet til at holde i mange år fremover og skabe et tidløst og elegant udtryk i ethvert rum.

Hvis du er på udkig efter et stilfuldt og moderne bordben til dit hjem eller kontor, så er vores dobbelt X-bordben et ideelt valg.

 

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke)
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 49 kg
Størrelse 195 × 75 × 69 cm
Type

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder