Sofabordben / Bænk ben
Enkeltstående A-ben
Sort – 4 stk.

Kr.1.495

Vejl. pris: Kr.2.795

Materiale: Metal
Form: Enkeltstående A-ben
Farve: 
Pulverlakeret sort
Højde: 44 cm
Metalprofil: 8 x 4 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 250 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
Kategori: Varenummer (SKU): BM534

Beskrivelse

Nye ben giver et helt nyt møbel

Sofabordben og bænk ben er en vigtig del af ethvert møbelsæt, da de er med til at sikre stabilitet og holdbarhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige designs og materialer, der kan passe til enhver stil og smag. Et sæt nye ben til dit møbel kan give et helt andet udtryk og design. Dette kan i mange tilfælde betyde at man vælger at bibeholde den nuværende bordplade, hvilket gør det besparende og smart i sin helhed.

Disse ben er fremstillet af højkvalitets stål, der er designet til at holde til langvarig brug. Derudover har de en minimalistisk og moderne æstetik, der passer godt til en moderne indretning. Benene her er udviklet i et enkelt og stilfuldt design, så de kan passe bredt ind i forskellige indretninger.

Går man med tanker og ønsker om at give hjemmet en opgradering af den store eller lille tur, så kan et sæt nye bordben til enten sofabordet eller bænken være et oplagt bud. Det er en prisbesparende og smart løsning, som vil give et helt nyt look til dit møbel. Dermed behøver man ikke investere i nye møbler for at få et nyt look til indretningen. Et sæt nye og anderledes ben kan sagtens gøre forskellen.

Benene her kombinere både æstetik, kvalitet, robusthed og holdbarhed. Der medfølger justerringskruer, så du kan være sikker på at de kommer til at stå lige på dit møbel, uanset placering i det gældende rum.

 

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne.
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 20 kg
Størrelse 44 cm
Type

,

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder