Sofabordben / Bænk ben
Trapezform
Sort – 2 stk.

Kr.1.495

Vejl. pris: Kr.2.795

Materiale: Metal
Form: Trapez form
Farve: 
Pulverlakeret sort
B x H: 38 x 44 cm
Metalprofil: 8 x 4 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 250 kg

 

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2-5 hverdage.
Kategori: Varenummer (SKU): BM535

Beskrivelse

Trapezben giver stabilisering og et smukt udtryk

 

Sofabordben og bænkben kan ofte være en overset del af indretningen, men de spiller en afgørende rolle i både funktionalitet og design. Hos Bymain.dk kan du finde et bredt udvalg af sofaborde og bænkeben, herunder disse trapezformede ben i sort.

Disse sofabordeben er lavet af metal, hvilket gør dem holdbare og stabile. Den trapezformede design giver ikke kun et moderne udseende, men sikrer også en jævn fordeling af vægten, hvilket gør det ideelt til at stabilisere bordpladerne.

Det er ikke kun i stuen, at disse ben kan bruges. De kan også bruges som bænkben og give en moderne touch til ethvert rum. Disse ben er lette at montere, så du kan have din nye bænk eller dit nye bord klar på ingen tid.

Den sorte farve gør disse ben alsidige og passer til enhver farve- eller stilindretning. Du kan vælge at parre dem med en træbordplade for en mere naturlig og varm følelse eller med en glasplade for et mere moderne og minimalistisk udseende.

Hos Bymain.dk fokuserer vi på at tilbyde kvalitetsprodukter til en overkommelig pris. Vi mener, at design og funktionalitet ikke behøver at koste en formue, og vores udvalg af sofabordeben og bænkben afspejler dette.

Så hvis du er på udkig efter et nyt sæt ben til dit sofaborde eller bænk, eller hvis du ønsker at opgradere din indretning med et moderne touch, er disse trapezformede ben i sort fra Bymain.dk det perfekte valg for dig.

 

Vejledning til montering:

 

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne.
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor.
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 20 kg
Størrelse 44 cm
Type

,

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder