Plankebord eg
2 planker
240 x 90-95 cm

Kr.11.980

Vejl. pris: Kr.17.995

Snedkerfremstillet plankebord i eg i 2 hele planker. 240 cm langt. 90-95 cm bredt. Behandlet med let brunpigmenteret coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
415 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.980 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 415 kr. Samlede kreditomk. 2.928 kr. Samlet tilbagebetaling 14.908 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,84%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM515

Beskrivelse

Her får du et smukt snedkerfremstillet plankebord fremstillet i massiv eg. Bordet er udført i to hele, 240 cm lange planker, og bordets samlede bredde er 90-95 cm.

De gedigne egeplanker, der er benyttet til dette unikke plankebord, er ca. 35 mm tykke. Du får således et robust plankebord i et rustikt look, der vil bidrage til at skabe et eksklusivt interiør i dit hjem. Plankebordet er monteret med et elegant stel af krydsben, som måler 75 cm i bredden.

Stellet er udført i sort, pulverlakeret stål. Benene er fastgjort til bordplankerne med nedfræste beslag og umbracoskruer.

Bemærk at der er mulighed for individuel justering af benenes placering. Efter ønske er det muligt at få monteret justeringsskruer i bunden af hvert bordben, så plankebordet kan justeres ind og tilpasses et eventuelt ujævnt underlag. Plankebordet i egetræ er behandlet med en let brunpigmenteret coating specialolie.

 

Rubio Monocoat Oil Plus 2C

Til vores plankeborde anvender vi udelukkende Rubio Monocoat Oil Plus 2C, som udgør seneste generation af olier til moderne træbehandling. Vi har med stor omhu udvalgt Rubio Monocoat Oil Plus 2C, der farver og beskytter træet i dit plankebord med blot et enkelt lag olie.

Denne oliebehandling tilbyder beskyttelse og farvning af træet i én proces. Rubio Moncoat Oil Plus 2C er udviklet, så olien danner en molekylær binding til plankebordets træfibre.

Ved at udføre oliebehandlingen med et enkelt lag undgår du helt at opleve overlapninger i det færdige resultat. Træets naturlige træstruktur bevares naturligvis.

Rubio Monocoat Oil Plus 2C er baseret på linolie. Produktet har opnået en række certifikater, blandt andet en LCA fra VITO, B-EPD fra FPS Public Health og Indoor Air Comfort Gold-certifikat fra Eurofins. Olien opfylder desuden legetøjsnormen EN 71-3 og er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør den perfekt til behandling af dit nye plankebord.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant m.v!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:)

Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 80 kg
Størrelse 240 × 90-95 cm
Antal planker / form

Pigmentering

Tillægsplade

Træsort

Bentype

Kant

Overflade