Plankebord eg
2 HELE planker
225/275 x 95-100 cm

Kr.17.975

Vejl. pris: Kr.25.995

Plankebord af 2 HELE planker inkl 50cm tillægsplade. Dette plankebord er monteret med vores A-metal / Træ-ben. Behandlet med let brun pigmenteret ophærdet olie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
588 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.975 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 588 kr. Samlede kreditomk. 3.167 kr. Samlet tilbagebetaling 21.142 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,41%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM6159 Tags:

Beskrivelse

Plankebord med tillægsplade fremstillet af 2 HELE planker. Dette plankebord er monteret med vores A-metal / Træ-ben. Behandlet med let brun pigmenteret ophærdet olie.

Alle vores plankeborde fremstilles af ovntørrede egetræsplanker, som omhyggeligt er monteret med tværliggende skjulte metalafstivere.

Bordben af Metal /Træ A-ben i 8×4 cm profil med en bredde forneden på 95cm. Bordbenet har naturligvis modtaget samme behandling som plankerne. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen i to fastlåsninger. Desuden medfølger der justeringsskrue til montering i bunden af hvert bordben. Højden på plankebordet er ca. 73cm+ evt. justerings-skrue på 1cm.

 

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 225 × 100 × 73 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade