Plankebord eg
Listet lamelben trapez
300 x 110 cm

Kr.20.480

Vejl. pris: Kr.29.995

Plankebord med listet lamelben udarbejdet i de skønneste egetræs planker. Én sammensat plade behandlet med let brun pigmenteret coated specialolie.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
539 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 20.480 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 539 kr. Samlede kreditomk. 5.367 kr. Samlet tilbagebetaling 25.847 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,58%. Der er fortrydelsesret.
Category: SKU: BM61511

Beskrivelse

Plankebord med listet lamelben udarbejdet i de skønneste egetræs planker. Én sammensat plade behandlet med let brun pigmenteret coated specialolie.

Alle vores plankeborde fremstilles af ovntørrede egetræsplanker, som omhyggeligt er monteret med tværliggende skjulte metalafstivere.

Dette bord vises med listet lamelbordben i træsom også er behandlet med samme olie som bordpladen. Benene monteres hurtigt og nemt via medfølgende umbraconøgle. Mulighed for justering af benplaceringen i to fastlåsninger. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Højden på plankebordet er ca. 73cm+ evt. justerings-skrue på 1cm.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Vægt 130 kg
Størrelse 300 × 110 × 73 cm
Antal planker / form

,

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Overflade

Kant