SNEDKERFREMSTILLEDE
U
BORDBEN

Kr.2.995

Vejl. pris: Kr.4.995

Materiale: Egetræ
Form: U-Ben
Farve: 
Transparent ophærdet olie
B x H: 75 x 69 cm
Profil: 80 x 40 cm
Justeringsskruer: 4 stk medfølger
Monteringssæt (bøsninger samt skruer): Medfølger
Maks vægt: 150 kg

  • Vælg antal ben:
    Tilvalg:

    Vi laver gerne benene efter dine mål(H x B). Bemærk leveringstiden forøges til 8-12 uger. Ønsker du specialmål vælges og indtastes de specifikke mål herunder.

    Angiv højde i cm:

    Angiv bredde i cm:

Forventet leveringstid: 2 - 3 uger

Kategori: Varenummer (SKU): BM444

Beskrivelse

Snedkerfremstillede U-bordben skaber varme i indretningen

U-bordben er en elegant og enkel måde at skabe et stilfuldt look til dit hjem eller kontor. Med U-bordbenene kan du nemt designe dit eget bord, og du kan vælge mellem forskellige materialer og farver for at skabe det perfekte look.

U-bordbenene her er vores snedkerfremstillede massive egetræsben som er designet med en 80×40 mm træprofil, der giver en solid og stabil base til dit bord. De er lavet af høj kvalitet, bæredygtige materialer og er holdbare og stabile.

Bordbenene er nemme at montere på dit bord, og de kan justeres i højden, så du kan tilpasse dem til dine behov. De kan bruges til forskellige bordtyper, herunder spiseborde, skriveborde og arbejdsborde.

Med U-bordbenene kan du skabe et personligt og unikt bord, der passer perfekt til din stil og dit hjem. Du kan også bruge dem til at opgradere dit eksisterende bord og give det et nyt look og en ny stil. U-bordbenene er ikke kun funktionelle, men også dekorative.

Alt i alt er U-bordbenene i egetræ en fantastisk måde at skabe et personligt og stilfuldt bord på. Med denne type af bordben kan du skræddersy dit bord til dine behov og give det et nyt og friskt udseende.

 

Vejledning til montering:

1. Makér bordbenenes huller på bordpladen/plankerne.
2. Bor 20mm dybe huller med et 10,5 – 11mm bor.
3. Skru bøsningerne i hullerne ved hjælp af en umbrachonøgle(medfølger ikke).
4. Monter bordbenene med medfølgende skruer og medfølgende umbrachonøgle.

 

Yderligere information

Vægt 25 kg
Størrelse 75 × 69 cm
Type

Farve

FAQ

Laver I bordbenet i special højde / andre højder?

Vi laver dem gerne efter dine mål og ønsker mod merpris og forhøjet leveringstid. Dette kan bestilles på hvert bordbensprodukt under “tilvalg”.

Hvor høj er bordbenet som standard?

Vores bordben måler som standard 69 cm fra gulv til overkant ben, uden brug af stilleskruer. Ved brug af stilleskruer måler vores bordben ca. 70 cm fra gulv til overkant.

Følger der monteringsskruer og stilleskruer med?

Ja! Alle vores bordben(ikke afstivere) kommer med monteringssæt bestående af; iskruningsbøsninger, umbrachonøgle samt skruer. Derudover vedlægger vi stilleskruer(til bunden af hvert bordben) helt GRATIS!.

Vi har bestilt levering, hvordan ankommer bordbenene?

Bordbenene leveres i en papkasse. Bemærk: For bedst mulig beskyttelse af kanter på bordbenene, pakker vi dem med genbrugs beskyttelses-folie/plastic.

Vi har andre ønsker til bordben, kan I hjælpe?

Vi går meget gerne i dialog for at designe dine bordben. Kontakt os hurtigst mulig for pris og leveringstid.

Kan vi se de forskellige bordben i jeres udstilling?

Ja det kan du tro. Vi har mange spiseborde/sofaborde/bænke udstillet med forskellige bordben. Du er meget velkommen til at besøge vores showroom for at kigge bordben.

silkeborg_showroom_min

Billede fra ByMAIN Silkeborg showroom

Udstillingslokaler

Kommer du snart forbi?

Du kan altid besøge vores showrooms for indretningsrådgivning, se farveprøver eller for at se dine yndlingsdesigns. Vi hjælper dig gerne med at sammesætte dit nye møbel med vores 3d designer.

Det siger vores kunder