Plankebord eg
Hvidolieret
210 x 95-100 cm

Kr.11.980

Vejl. pris: Kr.15.995

Absolut lækkert autentisk plankebord med naturkant, som skal opleves. 2 HELE planker. Bredden svinger mellem 95-100 cm

Snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne.

210 cm langt. Behandlet med hvidpigmenteret ophærdet olie. Står med hvide trapezben. (Anden type kan vælges).

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
415 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 11.980 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 415 kr. Samlede kreditomk. 2.928 kr. Samlet tilbagebetaling 14.908 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 15,84%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM441

Beskrivelse

Absolut lækkert autentisk plankebord med naturkant, som skal opleves. 2 HELE planker. Bredden svinger mellem 95-100 cm

Snedkerfremstillet plankebord i eg til den kræsne. 210 cm langt. Behandlet med hvidpigmenteret ophærdet olie. Står med hvide trapezben. (Anden type kan selvfølgelig vælges)

I alt 2 skønne egetræs planker med en tykkelse på ca. 37 mm, som omhyggeligt er monteret med tværliggende metalafstivere.

Stel af 80 x 40 mm hvide pulverlakerede metalben, som monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hvert bordben.

Du bestemmer mål, træsort, kant mv!

DU bestemmer mål, træsort, kant, tillægsplade, overflade, bentype, højde, farve osv.. Prøv vores Konfigurator, tryk på “KONFIGURER” øverst, under pilen. Vi har udfyldt specifikationerne for dette bord på forhånd, så du behøver kun at ændre det mest nødvendige:) Når du er færdig har du DIN pris og kan tilføje til kurven direkte.

Yderligere information

Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade