Plankebord eg
3 planker
100 x 270 cm

Kr.10.995

Vejl. pris: Kr.14.995

Snedkerfremstillet plankebord i hvidolieret eg til den kræsne på hele 270 cm. Behandlet med coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

Prøv vores ”DESIGN SELV” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller Ringsted og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores showrooms til direkte afhentning!

Design selv?

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

375 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 10.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 375 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage 13.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 14,64%. Der er fortrydelsesret. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Forudsætter betaling via BS. Læs mere
Category: SKU: BM456

Beskrivelse

Snedkerfremstillet plankebord i hvidolieret eg til den kræsne på hele 270 cm. Behandlet med coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit.

3 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som omhyggeligt er monteret med tværliggende metalafstivere. Plankebordet har den perfekt tykkelse, så det ikke er for tungt, men samtidig ikke går på kompromis med stabiliteten trods længden.

Stel af X-metalben, som måler 73 cm i bredden. De monteres med nedfræste skruer med umbraco-skruemontering.

Mulighed for justering af benplaceringen.

Kan vælges med X-, U-ben eller trapezben.

Mål til overkant: 72 cm (kan justeres op).

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 270 × 100 cm
Antal planker / form

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering