Udendørs plankebord eg
3 planker
270 x 100 cm

Kr.14.480

Vejl. pris: Kr.19.995

Udendørs plankebord håndlavet af 3 planker med en længde på 270 cm og bredde på 95-100 cm. Plankerne er ubehandlet og skabt til at patinere udendørs. Du kan selvfølgelig også selv vælge at oliere bordet. Overfladen er “børstet” hvilket vil sige at træets åre træder frem og giver spisebordet råt look.

Configure Products
Prøv vores forudfyldt ”KONFIGURATOR” og design dit eget spisebord efter dine mål og ønsker.
Bestiller du online kan produktet variere ud fra viste billeder. Du er yderst velkommen til at komme og se, mærke og dufte produkterne i vores showroom i Silkeborg eller København og få en snak om netop jeres drømmebord. Dette bord er et eksempel på hvordan det kan se ud og er nødvendigvis ikke på lager.
Vi har masser af færdige borde stående i vores Silkeborg showroom til direkte afhentning!

Delbetaling
487 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.480 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 487 kr. Samlede kreditomk. 3.028 kr. Samlet tilbagebetaling 17.508 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,54%. Der er fortrydelsesret.
Kategori: Varenummer (SKU): BM551

Beskrivelse

Udendørs plankebord håndlavet af 3 planker med en længde på 270 cm og bredde på 95-100 cm. Plankerne er ubehandlet og skabt til at patinere udenfor. Du kan selvfølgelig også selv vælge at oliere bordet. Overfladen er “børstet” hvilket vil sige at træets åre træder frem og giver spisebordet råt look.

Dette sæt passer perfekt i haven, på terrassen eller i udestuen. Tåler at stå ude i alt slags vejr, men forvent patina derefter. Dette plankebord er til dem som nyder udelivet og sætter pris på kvalitet, også udendørs!

Stel af X-ben udført i sort pulverlakeret stål. Benene monteres via nedfræste beslag og skrue med umbraco. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind.

Yderligere information

Vægt 90 kg
Størrelse 270 × 95-100 cm
Antal planker / form

,

Tillægsplade

Træsort

Pigmentering

Bentype

Kant

Overflade